Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
erden bunu alirsa altın heykeli dikilirgravenberch zu gs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden bunu alirsa altın heykeli dikilirgravenberch zu gs
Aklıma wakayame geldi derinlere daldı bile tsli motzla gardaş bi sevinç emaresi göster laa
mutlu sağlıklı yıllar dilerim renktaşBugün doğum günüm 3-5 arayan bir çok mesaj atan eş, dost vardı hava sıcak dışarıda çıkılmıyor çok sıradan geçiyordu tak diye bildirim geldi Zaha... Çok sıradan geçen bugün hiç bir zaman unutmayacağım bir doğum günü oldu benim için iyi Galatasaray var ...
Bizim kadroda fazlalık Zamiryo ahbap. Bana katılacağını düşünüyorumnelsson'u yolcu ederiz belki
Zaniolo o piyasaya italyadan sahip biraz bence ama bizde parlayan topçulara dediğin gibi fazla vermiyorlarBoey ve Nelson örneğinde görmüş olduğumuz gibi heriflere 15 bile gelmedi Türkiye'den 30 35'e adam almazlar. Max 20 olur.
Ali gibi dalavere çevirmek lazım daha üstüne satmak için.
Şu karganın adıyla nöbeti kirletmeyelimBuradan Gedson Fernandes'i almayan Burak Elmas'ı tekrar hatırlayalım.
her masadayızAha Dominguez'e de salça olmuşuz. via:SpaceOdası
Amma taktın be adam yeter be!!!Bizim kadroda fazlalık Zamiryo ahbap. Bana katılacağını düşünüyorum
Kim
Metro var