Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.810
- 7.333
- 1.743
Sabitzer dortmunda gidiyormus
Keske bize gelseydi su herif. Cuk otururdu
Keske bize gelseydi su herif. Cuk otururdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kripto falan değil açık açız biz holigan fb tvyiz diye bağırıyorlar daha ne demelerini bekliyoruzSports digitale cimbomluların reytinginden faydalanan kripto fb li iğrenç bir kanal
Dikenli olmayan yol, yol değildir. Şampiyonluk öyküsünün ilk sayfaları yazılıyor şu anda.bu arada hersey ters gidiyor kulubumuz adına farkındamısınız?
hayırmı şermi göreceğiz ileride
çok net bir ilahi müdahale var
bu kadar ters gitmesi tesadüf olamaz
suyun karşı tarafı için ise yağ gibi akıyor herşey
Raporladim merak etme.
Dile hakimseniz haberin içeriğini çevirirseniz çok güzel olur. Haber içerik olarak AI çeviriye baktığımda bayağı anlamsız bir haber gibi duruyor.Maalesef sorun da orada. TYC Sports, Arjantin ligi yayın haklarını da elinde bulunduran, en önemli spor mecrası Arjantin’de.

Ortaklarımız içinde gs li de var falan diyorlar da yalan. Kontrol tamamen ifb lilerdeKripto falan değil açık açız biz holigan fb tvyiz diye bağırıyorlar daha ne demelerini bekliyoruz
Kuşlar ötmeye başladı şimdi forum yönetiminin bunları ayıklaması lazım.
İlkini ben yazıyorum KUŞ ismini herkes görüyor zaten![]()
Nike'ın sözleşmesi bu sene bitiyordy yanlış değilsem
Hayri üstadın adamı yine orda.
32+ yaşında kariyerindeki son transferini yapmış yabancı yıldız transferi istemiyoruz reis, kulüpler böyle batıyor. yabancı sınırı yerine 30+ yabancı oyuncu sınırı getirilsin istiyoruz.