Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar ötmeye başladı şimdi forum yönetiminin bunları ayıklaması lazım.

İlkini ben yazıyorum KUŞ ismini herkes görüyor zaten :red:

Dorukhan tahmin ettiğimiz gibi Adana Demirspor 'a gitmiş 3+1 yıllık (TRT Spor)

bu arada hersey ters gidiyor kulubumuz adına farkındamısınız?

hayırmı şermi göreceğiz ileride

çok net bir ilahi müdahale var

bu kadar ters gitmesi tesadüf olamaz

suyun karşı tarafı için ise yağ gibi akıyor herşey
Dikenli olmayan yol, yol değildir. Şampiyonluk öyküsünün ilk sayfaları yazılıyor şu anda.

Maalesef sorun da orada. TYC Sports, Arjantin ligi yayın haklarını da elinde bulunduran, en önemli spor mecrası Arjantin’de.
Dile hakimseniz haberin içeriğini çevirirseniz çok güzel olur. Haber içerik olarak AI çeviriye baktığımda bayağı anlamsız bir haber gibi duruyor.

RMC yaptığı haberin içeriğinde kaynak olarak göstermiş zaten :think:

Haber saati de oranın yerel saati 20/07/2023 04:13 pm

Bunun kadar kötü muhabir az gördüm
Diğerleri en azından sallıyor

Kuşlar ötmeye başladı şimdi forum yönetiminin bunları ayıklaması lazım.

İlkini ben yazıyorum KUŞ ismini herkes görüyor zaten :red:

:) sen bana suyun karşı tarafından mısın diyorsun?

Niye haberi kaynaklı gösterince böyle bir yaftalama gereği diyorsun mesela?

Buranın adminlerinden bir kaçına sor bakalım, Fenerliymiş miyim? :)

bakambu CL maçlarından sonraki süper lig maçlarında icardi'yi dinlendirsin yeter. gomis'in geçen sene verdiği katkının daha fazlasını verecektir bence.

F1kSLczX0AEI_Pl

lyancoyu izledim
hayatımda bundan daha yavaş bir stoper görmedim

ulan çok sevinmiştim bjk alacak diye

yine kötü bi haber

bjkyi resmen ilahi güç korudu

o futbolcuyu isteyen kim varsa başkan olsam kulupten uzaklaştırırım

32+ yaşında kariyerindeki son transferini yapmış yabancı yıldız transferi istemiyoruz reis, kulüpler böyle batıyor. yabancı sınırı yerine 30+ yabancı oyuncu sınırı getirilsin istiyoruz.

Hem müzmin yedek olmayı kabullenecek, hem de Icardi olmadığında oldukça güvenebileceğin birini arıyorsun. Kariyeri çıkışta net bir genç alsan o kadar müzmin yedek olmayı kabullenmez. Daha kendini ispatlamamış genç alırsan Icardi 2 ay sakatlansa veya rotasyon gerektiğinde ona çok güvenemezsin. O yüzden 32 yaşında rotasyonda gerektiği kadar oynamayı kabullenecek ama oynadığında net katkı vereceğine güvenebileceğin bir oyuncu gayet makul.

32 de çok ekstrem bir yaş değil artık. Kendine iyi bakan güçlü oyuncuların kariyeri 2-3 yıl uzadı son yıllarda. Kadromuzda o kadar da fazla yaşlı adam da yok. Boey-Nelsson-Angelino-Torreira-Zaniolo-Kerem hepsi 28 yaşın altında oyuncular. Üstüne gelirse Rashica, rotasyonda yer alacak BAY, Berkan, Kazımcan, Emin Bayram, Halil, belki Yunus falan da 28 altı. Üstüne Abdülkerim, Kaan, Dubois da henüz 28 yani. Kiraya gidenleri veya rotasyonun dışındaki altyapı gençlerini saymıyorum daha. Düşük ihtimal ama belki başka 28 altı oyuncular da alınacaktır.

Kaleci olduğu için Muslera'yı geçersek 28 üstü oyuncularımız; Oliveira(31), inşallah aksilik olmazsa Icardi(30), ayrılması muhtemel Miçö(29), son yılındaki Mertens(36), gelirse Demirbay(30) ve çıkan isimlere bakarsak belki 29-31 yaş gibi bir orta saha daha. 32 yaş ve üstü sadece 1 (yazıyla BİR) adam var, sen "yedek santraforu 32 yaşında alıyoruz, kulüpler böyle batıyor" diye eleştiri yapıyorsun. Bedava değilse ucuza alacağımız bir adam üstelik. Mantıklı mı sence?

Bu arada 30 yaş üstünde çok fazla oyuncu alınmaması, satılabilecek oyunculara yatırıma ağırlık verilmesi konusunda katılıyorum ama bizim şu aşamada öyle bariz bir sorunumuz yok. Aksine son yıllarda bu açıdan en olumlu tabloyu çizdiğimiz kadroya sahibiz. Bu sene tecrübeye de biraz ihtiyacımız var üstelik, bırak 2-3 tane de 32 yaşında adam olsun kadroda.

Mesnetsiz bi haberin üzerinden dönen mevzuya bak.erden timuru afedersiniz ama kıçınızla dinlemeyin arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt