- 18 Temmuz 2022
- 9.589
- 12.057
- 808
Tinerjiler çekmiş tineri kendileriyle taşak geçiyorlar;:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 mu verdiler szymanski yeAmaç zaten Ali'nin paraları çar çur etmek. Szymanski transferi de keza öyleydi bence. Bunlar menajerler aracılığı ile ilgiyi duydu direk salyaları akıtarak atladılar. 2.5m maaş ve 10+ bonservis bayıldılar. Sonra da yok Erden 15 kez aradı wc deyken bile aradı falan diye haber yaptırdılar. Koç ailesinin veliahtını Erden Bey darmaduman etti. Bunu da onlar gibi öyle iftira atıp kavga dövüşle yapmadı. Pat pat pat oynadı kozlarını Erden Bey.
Adnan Ziyagil'in Hilmi Önal'a ihaleyi 300m fazlaya kitlemesi gibi kitliyor Erden Koç'a![]()

Yabanci basin 14 diyor bunlar 9.75 acikladi ama ben inanmiyorum kesin 14-15 tir10 mu verdiler szymanski ye![]()
Beter olsunlar
The athletic kolpa diyorlar
Hem Icardi hem Zaha gelirse çarklar tersine döner diyor biri
Biri de nereye alıyorlar abi ayakkabısını mı alıyor diyor
Şaaaaaakk diye kap geliyor got oluyor hepsi
Beni korkutan espri değil.Bu espriyi yapanın aklına bunun gelmesidir.de paul: "erden abi sana bir şey diyebilir miyim?
erden timur: "de paul"
:/
Fb de altay gidince ne olacak bakalım ferdi var başka yok
Zaha kendi isteğiyle milli takima katilmiyormus rdas , nadiren gidiyormuşZaha'yı milli takıma çağırmıyorlar mı acaba? En son 2022 kasımda oynamış elemelerde de oynatmamışlar.
O zaman yirttik şu Afrika kupası olayindanZaha kendi isteğiyle milli takima katilmiyormus rdas , nadiren gidiyormuş
![]()
![]()
şan şöhret para pul hepsi gelir geçermiş
bir ömür bir yasam bir sevdaya bedelmiş
hoş bir seda kalsın benden cimboma yadigar
coskun neşeler saçsın bende geliyorum Galatasaray
Bi de kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar yaBeter olsunlar![]()
Bi de kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar ya
Biri diyor Zaha geldiyse Icardi gelmez yeavv diyor
Öbürü Zaniolo gider herhalde diyor
Eylul'de artik bir firsat olusursa![]()
u21e baturina gelirse zakharyanı telafi ederizHenüz ağustos ayına girmedik, şimdiden transfer bakımından bu kadar rahat ve keyifli olmak.. bir ilk herhalde