- 11 Haziran 2015
- 39.657
- 28.124
- 2.193
Bu adama tapılıyordu forumda. Mısır ligi uzmanları bile vardı GSC'de.
ben bu herif nasıl topcu öğrenmek için 3 tane mısırlı herifle tanışmıştım twitterdan, herifler öyle övüyordu ki ahahahah
ne günlerdi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama tapılıyordu forumda. Mısır ligi uzmanları bile vardı GSC'de.
dostumstrum grazdaki bebeyi alalım u21e
sınırını fbliler yesindostum
sınırları zorlama
tatmin ol
klima alEv yanıyormuş ulan be göl kenarı efsaneydi ne içtim bugün hala kendime gelemedim bu sıcakta uyunmaz yarın iş var
Uğurcan röportajından anladığım kadarıyla misyonunu tamamlamış Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamış ve ayrılmak için kolaylık istiyor. Ortak yol bulunabilir halen Günay'ın açıklanmamasını da bir ümit bu transfere yoruyorum.
Günay gelirse pek ihtimal kalmayacak ama onun gelmediği her dakika da Uğurcan'a yaklaştığımız gösterir ilginç bir süreç olacak. Trabzonspor Avrupa'da yok ve ciddi anlamda kaynak sıkıntıları olacak orta yol bulunabilir.Gelir bu
Ses tonu, kafasinda koydugu klasifikasyon vs.. hersey tamam. Zaten Selcuk Inan mesela o donem cok daha zor transferdi. Ridvan cakali belki de tek ve ilk dogru tanimini yapmisti Selcuk transferi icin (google lutfen)
gelir gelir... Eylul gibi hallederiz olmadi seneye![]()
Günay gelirse pek ihtimal kalmayacak ama onun gelmediği her dakika da Uğurcan'a yaklaştığımız gösterir ilginç bir süreç olacak.
Muslera'dan da öğreneceği çok şey var umarım olur. Birbirlerine çok saygı duyuyorlar artık kavuşmalılar.Bence Gunay haricinde de gelir. Gunay'i net hme Muslera hem de genel yedek kaleci olarak aldik. Bakalim tabi planlar neler![]()