Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ev yanıyormuş ulan be göl kenarı efsaneydi ne içtim bugün hala kendime gelemedim bu sıcakta uyunmaz yarın iş var

Uğurcan röportajından anladığım kadarıyla misyonunu tamamlamış Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamış ve artık ayrılmak için kolaylık istiyor. Ortak yol bulunabilir halen Günay'ın açıklanmamasını da bir ümit bu transfere yoruyorum. Kulüp de belli ki para var o kadar yatırım yapıyorsak ucundan da olsa Uğurcan'a yatırabiliriz.

muslera clde oynar,ugurcan ligde.nasıl olsa daha ortasaha ismi düşmez gece gece,mümkünatı yok gibi.biraz gidem

Uğurcan röportajından anladığım kadarıyla misyonunu tamamlamış Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamış ve ayrılmak için kolaylık istiyor. Ortak yol bulunabilir halen Günay'ın açıklanmamasını da bir ümit bu transfere yoruyorum.

Gelir bu :)

Ses tonu, kafasinda koydugu klasifikasyon vs.. hersey tamam. Zaten Selcuk Inan mesela o donem cok daha zor transferdi. Ridvan cakali belki de tek ve ilk dogru tanimini yapmisti Selcuk transferi icin (google lutfen :) )

gelir gelir... Eylul gibi hallederiz olmadi seneye :)

Gelir bu :)

Ses tonu, kafasinda koydugu klasifikasyon vs.. hersey tamam. Zaten Selcuk Inan mesela o donem cok daha zor transferdi. Ridvan cakali belki de tek ve ilk dogru tanimini yapmisti Selcuk transferi icin (google lutfen :) )

gelir gelir... Eylul gibi hallederiz olmadi seneye :)
Günay gelirse pek ihtimal kalmayacak ama onun gelmediği her dakika da Uğurcan'a yaklaştığımız gösterir ilginç bir süreç olacak. Trabzonspor Avrupa'da yok ve ciddi anlamda kaynak sıkıntıları olacak orta yol bulunabilir.

tactical-board.com.png

Kagit ustunde 4231 olan dizilisi kaymalarla bu hale getirerek dengeli bir takim oluruz gibi. Angelino'yla oyunu genisletip araya Zaha'yi sarkitabiliriz. Kerem de Zaniolo'ya yakin oynayip 2'ye 1'lerden pozisyon cikarabilir. Ayrica Angelino'nun hucum gucunu Boey'i daha geride tutarak dengelemeliyiz.

Edit: Buildup'larda da 3+2'yle oldukca rahat top cikaririz.

1 Muslera
5 Boey
2 Nelsson
4 Abdulkerim
8 B2B orta saha
6 Torreira
10 Kerem
7 Zaniolo
11 Zaha
3 Angelino
9 Icardi

Bu saatten sonra hiçbir şey imkansız değil, kim gelirse gelsin şok etkisinden çıkıp tadını çıkaralım. Özlediğimiz Galatasaray bu!

Avrupa Avrupa duy sesimizi
İşte bu CİMBOM’un ayak sesleri…

Zaniolo veya mertens gitmeden 10 numara alınacağını düşünmüyorum bizim hala 6 ve 8 pozisyonları yeterli değil yada 6ya salih 8de kerem alınırsa o zaman yabancı 10 tercih edilebilinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt