Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.949
- 77.143
- 4.218
Yeni sözleşme uzattı Burak Elmas zamanı alınabilirdi vizyonlu başkan almadı.Hakan Çalhanoğlu yoklanabilirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sözleşme uzattı Burak Elmas zamanı alınabilirdi vizyonlu başkan almadı.Hakan Çalhanoğlu yoklanabilirmi?
Rtas hic mi futbol haberleri okumuyon, adam daha yeni inter de kontratini uzattiHakan Çalhanoğlu yoklanabilirmi?
Yeni imzaladı daha 15 gün önce mümkün değilHakan Çalhanoğlu yoklanabilirmi?
Yerli tüm hesaplar arasında ilk bu girdi sanki ekran başında bekliyorlardı. Olayı kavrayana kadar ne olduğunu anlayamadık.
Aklıma gelen ilk yerli 8/10 no'yu yazdım ya haberim yoktuRtas hic mi futbol haberleri okumuyon, adam daha yeni inter de kontratini uzatti

Bu arada Fbliler'in De Paulla ilgili yorumlarına bakınAlamazlar diyemiyolar yav
![]()
Yerli tüm hesaplar arasında ilk bu girdi sanki ekran başında bekliyorlardı. Olayı kavrayana kadar ne olduğunu anlayamadık.
Bu arada Fbliler'in De Paulla ilgili yorumlarına bakınAlamazlar diyemiyolar yav
![]()
Ben ilk Ornstein kaynaklı haberleri görünce çalım attığımızı anladım. Ama bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim.Bizim Galatasaray sözlük çok iyiydi![]()

Ben ilk Ornstein kaynaklı haberleri görünce çalım attığımızı anladım.
wasabi kim haluk yürekli miBizim Galatasaray sözlük çok iyiydi
>Sayfa 6<
Ekli dosyayı görüntüle 211830
Ekli dosyayı görüntüle 211831
Bayadır bireysel antrenman yapıyor hatta Palace antrenman sahasını kullanmıştı.zaha hazır mı gelmiş?
Hiçbir fikrim yok, daha önce bazı girdilerini görüyordum ama ilk defa bu kadar net bir şekilde transfer yazdığını gördüm.wasabi kim haluk yürekli mi
yarın oynar mıBayadır bireysel antrenman yapıyor hatta Palace antrenman sahasını kullanmıştı.