Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
os transferi yabancı sınırıyla nasıl olacak çözememekteyim

Mertens değil de Oliveira gidebilir çünkü Mertens'in söylemleri sanki bir kez daha şampiyon olup futbolu bırakmayı düşünüyor.
Oliveira gitmesin :)
Hiç istemiyorum ya gitmesini
Tamam geçen sezon sonlara doğru modu düştü ama ben yine iyi olacağına inanıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Icardi alıp
Midzo Morutan felan gönderirsek 14ü dengeliyoruz galiba böyle
Muslera(1)
Günay

Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A. - Emin B. - Kazımcan

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Salih Özcan/Kerem Demirbay

Zaniolo(9) - Zaha(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) - Rashica(12)
+Yunus A.

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil​

salih özcan ne kadar iyi
hiç izlemedim

Mertens dahil geçen seneki başarıda ciddi payı olan, düzenli oynayan oyuncular gitmesin. Belki az oynar Mertens mesela ama kalsın. Kadronun sinerjisini korumak da önemli biraz. Mertens muhtemelen sevilen bir adam ve bir liderlik vasfı var kadroda. Ha müthiş bir teklif gelir, oyuncu kendisi gitmek çok ister, o zaman tamam. Arkadaşlarıyla güle oynaya vedalaşır vs... Ancak kesinlikle böyle biz sanki gitsin diye itelemişiz gibi bir durum oluşmamalı.

Kadroda ağırlığı olmayan, oynamayan veya çok az oynayan adamlar için demiyorum ama diğerlerini gitmeye zorlamamalıyız. Oyuncuların gösterdiği aidiyeti seviyoruz, övüyoruz, mutlu oluyoruz ve bundan da faydalanıyoruz. O zaman biz de GS olarak bu aidiyeti gösteren ve hakkını veren oyunculara karşı kontratımız dahilinde bir aidiyet göstermeliyiz.

Mesela Rashica'nın gelmesi de biraz bu açıdan güzellik olurdu. Tabi üstte dediğim kadar şart değil ama Rashica'nın da gelmesi sinerji açısından değerli olurdu. Hala kadro planlamasında ne kadar yeri var bilemem o ayrı.

Bu haberi görmemiştim doğru mantıkla ilerliyoruz. Bir takımda 60 maçlık sezonda en çok yıpranan mevkiler bekler, kanatlar, 6 numara oluyor. 4 tane iyi bek, 4 tane iyi kanat, 2 tane 6 numara şart.

salih özcan ne kadar iyi
hiç izlemedim
@Vasfi Vural Aklımda kalan maçı Stefan Kuntz yönetimindeki Almanya U21le Portekiz U21 takımını yendikleri maç reis.Fizik olarak rakip takımın orta sahasına göre iyi değildi ama teknikti o maçta.Borussia Dortmund taraftarı olan Vasfi daha fazla maçını izlemiştir.Ona soralım bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt