Umut Işık
Tek Yumruk
Mertens değil de Oliveira gidebilir çünkü Mertens'in söylemleri sanki bir kez daha şampiyon olup futbolu bırakmayı düşünüyor.Bana Mertens gidecek yerine iyi bir adam alacaz gibi geliyor
Dur bakalım
Mertens değil de Oliveira gidebilir çünkü Mertens'in söylemleri sanki bir kez daha şampiyon olup futbolu bırakmayı düşünüyor.Bana Mertens gidecek yerine iyi bir adam alacaz gibi geliyor
Dur bakalım
Oliviera 11 düşünülüyorsa bir transfer de yetebilir 8-10 arası bi tip.
X
Torreira oliviera
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oliveira gitmesinMertens değil de Oliveira gidebilir çünkü Mertens'in söylemleri sanki bir kez daha şampiyon olup futbolu bırakmayı düşünüyor.
Bana kalsa Rashica + Salih Özcan + 8 numara alır transferi kapatırım.Oliveira gitmesin
Hiç istemiyorum ya gitmesini
Tamam geçen sezon sonlara doğru modu düştü ama ben yine iyi olacağına inanıyorum
Icardi alıpBana kalsa Rashica + Salih Özcan + 8 numara alır transferi kapatırım.
O zaman 10 no da lazım üstad bana hava hoş ben kulübün kasasını düşündümtorreira oliveira birlikteği yaşandı ve bitti üstad
transfer kesin yapılacak torreira'nın yanına
Icardi alıp
Midzo Morutan felan gönderirsek 14ü dengeliyoruz galiba böyle
Bir cok macta kalede günay oynar benceos transferi yabancı sınırıyla nasıl olacak çözememekteyim
salih özcan ne kadar iyi
hiç izlemedim
11 yıldır muslera 1 kere bile kulübede oturmadı bu sezon da oturacağını zannetmemBir cok macta kalede günay oynar bence
Okan hoca bunun sinyalini vermisti röportajlarinda
@Vasfi Vural Aklımda kalan maçı Stefan Kuntz yönetimindeki Almanya U21le Portekiz U21 takımını yendikleri maç reis.Fizik olarak rakip takımın orta sahasına göre iyi değildi ama teknikti o maçta.Borussia Dortmund taraftarı olan Vasfi daha fazla maçını izlemiştir.Ona soralım bence..salih özcan ne kadar iyi
hiç izlemedim