- 26 Eylül 2012
- 121.983
- 72.485
- 5.068
Ligin en iyi stoperlerinden biriydi, yerini kolay kolay dolduramazlar gibi.
Hele hele iki tane siyahi stoperle oynamayı düşünüyorlarsa bu sezon hüsran olur bunlar için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin en iyi stoperlerinden biriydi, yerini kolay kolay dolduramazlar gibi.
hayirli islerMastrubasyon
Kurumsal takılıyorlar hafta sonu içerik paylaştıklarını hatırlamıyorumvole ve vole+ ta 2 gündür hiç paylaşım yok
Bir yerleri yanmış anlaşılan.Şimdi baktım da etkileşim rekoru kırma potansiyeli olan Zaha gününde herhangi bir paylaşım yapmamış bunlar. 24 saatlik yas ilan edildi Vole'de herhalde.
Zielinski?Haluk'ların bahsettiği isim Napoli'deki Polonyalı şahıs olabilir mi? Programı izlemedim ama 10-8 arası birinden bahsetmiş.
Nelsson ve Boey'in de piyasası artıyo böylelikle.Şampiyonlar Ligi'ne gidip 1 de gruplardan çıkarsak işler çok değişir yav
Zielinski?
Önceleri Uefa Avrupa Konferans Ligi kupasını istiyodum kanksta böyle kurulan 1 kadrodan sonra 2. 1 kez Uefa Avrupa Ligi kupasını almak güzel olur..kanka harbi büyük sükse yapıyoruz, bunu oyunla da birleştirirsek 2-3 sene içerisinde 1 avrupa kupası yakın gibi
hayal edilen 25lik satışlarda yakın gibi
Sıralaması bile 2’de 2 olması. Tesadüfi olabilir. Ama bayağı ilginç olduKesin bitmeyen transferi buraya yazmazlar, biten transferi de 10 küsür gün bekletmezler sırf sov yapacaklar diye bence. Sehirler tamamen tesaduf bence
herifin babası öldü 2-3 hafta önce zorla yayına çıkarmışlar- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
ataberkin surat sirke satıyor ahhahahahahah
Nelsson ve Boey'in de piyasası artıyo böylelikle.Şampiyonlar Ligi'ne gidip 1 de gruplardan çıkarsak işler çok değişir yav
Geldin miMastrubasyon