Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Yapabilir, all round topçu her özellik az çok varZaniolo'yu kesmek için defansa yardım etmekten fazlasını yapması lazım Rashica'nın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapabilir, all round topçu her özellik az çok varZaniolo'yu kesmek için defansa yardım etmekten fazlasını yapması lazım Rashica'nın.
Büyük isim olur olmaz bilemem. Zaten şu anki kadroda bulunan bir çok rotasyon oyuncusu takımdan ayrılır. Kalanların da yedekten girip maç cevirebilecek kalibrede olması isteniyor bence. Benim tahminim bu yönde. Tek emin olduğum nokta transfer sezonu sonunda dehşet bir kadromuz olacağı.bekleyip göreceğiz.Sorun şu ki yedeklerde de derinlik az değil. Geçen sezon tartışmasız 11'de olan Sergio ve Mertens yedek olacak görünüyor. Üzerine kadrodaki oyuncuların çoğu birden fazla mevkide oynayabilecek oyuncular. Bunun da üzerine yerliler var. Alınacak 10 numara maçların minimum yüzde 50'sinde forma şansı bulamayacaksa büyük bir isim olmaz. Rotasyon için transfer yapmak da mevcut kadro ve kaynakları verimli kullanmak adına elzem değil.
Bomfunk MC miydi bu
artık çok fazla dik duramazlar , çünkü Morutan Yusuf Yunus gibi oyuncular acil ihtiyaç oldu TS için, paraları da yok , Uğurcan yavaş yavaş bize doğru, kader ağlarını örüyorOrsic’te yırtık varmış kopma değil.
3 ay falan olabilir kopma yoksa
Linç yememek için apo daha iyi dedim adminim aynı gorusteyimApo’dan da net daha iyidi
Tam bir denge stoperiydi
Luyisatış yapalım
Bomfunk MC miydi bu
Yapabilir, all round topçu her özellik az çok var
Bir futbolsever takiminin mali isleriyle neden alakadar olur. Gsray hissedarı misin?satış yapalım