GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv Sayfa 517

Emre Altun ·

Cevap
14,7K
Okunma
871,9K
Sayfa
517/734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2018-2019da sampiyonlar liginde forvetsizlik ve ön taraftaki etkisizlikten gruptan cıkamadık

2020de ortasaha iç sahadaki real madrid ve psg maclarında domine ederken macı,yine ön taraf sebebiyet verdi elenmemize.

şu anda ortasaha yetersiz.hem fred hem salih özcan iyi olurdu dogrusu

dubois ve midsöyü direkt yolla.8 ve 10 al.üstüne salih özcan ve mert müldür (baska gurbetçi bek de olur)güzel olurdu

Bence ön alan baskısı yiyip Torreira ya adam adama markaj verirse rakip topu çıkarmamız pek mantıklı görünmüyor bu ortasaha tandemiyle.
rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.

ama o durumda yerliyi nasıl ayarlarız bilmiyorum. ben her maç kadro değiştirmenin riskli olacağını düşünüyorum. dengeyi yakalamak lazım.

rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.

ama o durumda yerliyi nasıl ayarlarız bilmiyorum. ben her maç kadro değiştirmenin riskli olacağını düşünüyorum. dengeyi yakalamak lazım.
Bence Mert Müldür'ü alacagız yerel lig için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri