Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.152
- 20.948
- 2.663
zaman çok acımasız reyiz
bunu hatırlıormusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaman çok acımasız reyiz
bunu hatırlıormusun
Tesadüfen hem Dubai hem de Londra’nın tutması biraz fazla tesadüf gibi durabiliyor.
Toronto pek olası bir durum değil gerçi de.
rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.Bence ön alan baskısı yiyip Torreira ya adam adama markaj verirse rakip topu çıkarmamız pek mantıklı görünmüyor bu ortasaha tandemiyle.
Zaniolonun satılmasına onay vermişsin nihayet-------------- Zaha -- Icardi
Kerem - Tor - Cm - Rashic
Zaha yeri geldiginde defansi yardim eder. Rashicanin defansa yardım etmesi zaten tartisilmaz suan
Bence Mert Müldür'ü alacagız yerel lig için.rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.
ama o durumda yerliyi nasıl ayarlarız bilmiyorum. ben her maç kadro değiştirmenin riskli olacağını düşünüyorum. dengeyi yakalamak lazım.
ali dürüst regen ne olum kahveyi püskürttüm ahahhahahahaAli Dürüst regen bu da
İnşallah beter olurlar şenolun bir tarafına baka baka istifa etmesini istiyorumLigin en iyi stoperlerinden biriydi, yerini kolay kolay dolduramazlar gibi.
Hele hele iki tane siyahi stoperle oynamayı düşünüyorlarsa bu sezon hüsran olur bunlar için.
Soucek falan gelmez hayal kurmayın o kadar