Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2018-2019da sampiyonlar liginde forvetsizlik ve ön taraftaki etkisizlikten gruptan cıkamadık

2020de ortasaha iç sahadaki real madrid ve psg maclarında domine ederken macı,yine ön taraf sebebiyet verdi elenmemize.

şu anda ortasaha yetersiz.hem fred hem salih özcan iyi olurdu dogrusu

dubois ve midsöyü direkt yolla.8 ve 10 al.üstüne salih özcan ve mert müldür (baska gurbetçi bek de olur)güzel olurdu

CuneytGkalamis daha 3 gun once Dursun Ozbek ile ayni masadaydi. Zaha'yi unutturacak transfer diyorsa dogrudur.

Bence ön alan baskısı yiyip Torreira ya adam adama markaj verirse rakip topu çıkarmamız pek mantıklı görünmüyor bu ortasaha tandemiyle.
rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.

ama o durumda yerliyi nasıl ayarlarız bilmiyorum. ben her maç kadro değiştirmenin riskli olacağını düşünüyorum. dengeyi yakalamak lazım.

Ya Merih ya da Ozan gelecek gibi. Kerem D'nin ilk 11 icin oldugunu sanmiyorum

ne de olsa fatih terimin evladı okan hoca.ortasahanın ne kadar önemli oldugunu biliyor

rakibe göre plan yapılacak spesifik maçlar haricinde berkan'ın 11'de olması olumlu etki etmeyebilir bence de. ortaya birini alırız. isimler dolaşıyor etrafta.

ama o durumda yerliyi nasıl ayarlarız bilmiyorum. ben her maç kadro değiştirmenin riskli olacağını düşünüyorum. dengeyi yakalamak lazım.
Bence Mert Müldür'ü alacagız yerel lig için.

frede teklif yapalı 10 gün oldu.hala kampa katılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt