Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20200217_162524.webp

Zaniolo'yu yedek bırakmamız mümkün değil. Satılır o zaman.
takım içi dengeler açısından bırakamayız bence de
ön tarafta icardi, zaha ve zaniolo sakat yahut cezalı olmadığı müddetçe sürekli sahada olacak şekilde bir plan üreteceğiz.

Muslera'nın önüne Günay koymak zor bir karar. Muslera açısından bakarsan Uğurcan'ı kabul edebilir ama Günay'ı etmez bence.
Muslera'dan önce ne hoca ne taraftar böyle bir şeyi kabul eder.

Muslera'nın önüne adam koyacaksan ya Uğurcan olacak ya da yabancı iyi biri. Günay kim yav.

200 maç sagda oynamıs zaha ama hala rashica gelecek,he gelir

Orhan Uluca: "Zaha 200 maç solda 200 maç sağda 100 maça yakın da santrfor merkezinde oynadı. Zaha üç bölgede de oynayabilir. Bu kadar etkili olan bir oyuncunun, set oyununda rakibini dağıtabilecek özelliklerde dribbling ve şut becerisi ile skorer katkısının bu kadar olduğu bir noktada sistem falan dinlemez kimse, açıkça söylüyorum.''

Orhan Uluca: "Zaha transferi inanılmaz bir olay. Ali Cabbar'ın klibini çekti resmen Galatasaray. Çok büyük bir oyuncu. 2-3 yıl önce Borussia Dortmund istedi, 70 milyon Euro talep ettiler. Everton istedi, Palace 70 milyon Euro + Mccarthy + Cenk Tosun'u talep etti ve reddettiler. Yaklaşık 100 milyon Euro'luk bonservisi vardı 2-3 yıl önce. Herkesin Fenerbahçe'ye gelmesini beklediği oyuncu, Galatasaray'a geldi. Bence yılın transfer çalımı"

Orhan Uluca: "Zaha'nın etkili olduğu bölge, sol kanat. Bence yaşı ve Angelino'dan da kaynaklı çok net bir 10 numara da oynayabilir. Zaten 200 maç solda 200 maç sağda 100 maça yakın da santrfor merkezinde oynadı. Zaha üç bölgede de oynayabilir. Bu kadar etkili olan bir oyuncunun, set oyununda rakibini dağıtabilecek özelliklerde dribbling ve şut becerisi ile skorer katkısının bu kadar olduğu bir noktada sistem falan dinlemez kimse, açıkça söylüyorum. Çok büyük bir oyuncu. Zaha transferi ile ilgili çok fazla maliyet hesaplarına da girilecektir. Farz dinde Borussia Dortmund'sunuz. 3 yıllık sözleşmesi olsa Zaha'ya 40-50 milyon Euro bonservis vereceksiniz. Hatta uzun süreli sözleşme yaparsanız 2-3 yıl sonra bile Arabistan'tan bonservis kazanabileceğiniz bir oyuncu. Yarın da bonservis kazanma ihtimaliniz var. Ayrıca şu psikolojik galibiyetin değeri, 30-40 milyon Euro'dan fazladır. Rakibini çok kötü etkiledi Galatasaray."

Ben Zaniolo'yu satacağımızı düşünüyorum en geç kışın.

Muslera'dan önce ne hoca ne taraftar böyle bir şeyi kabul eder.

Muslera'nın önüne adam koyacaksan ya Uğurcan olacak ya da yabancı iyi biri. Günay kim yav.
o şekilde oynayıp alacağımız ilk ters skorda taraftar stadı günay'ın başına yıkar. oyuncuya da yazık olur. sakatlık vs haricinde kalede görmeyiz fazla.

gs camiasının genetiğinde yerli kaleci yok.

ciddi kredi ile geleceği için uğurcan'ın şansı olur sadece. başka bir örnek yok şu an yerli piyasasında.

avrupa kupaları hedef,zaniolo 1-1,5 sene daha kalır bu hamlelerden sonra.sözleşmesine de yeniden bi serbest kalma maddesi eklemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt