Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• IMG_0111.webp
    IMG_0111.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 50
Orta sahaya 25-28 yaş arası biri alınmalı.

Tercihen fizikli ama ağır olmayan, tekniği yüksek ve mücadeleci bir oyuncu lazım.

kiralık oyuncu ile herif as kalecisini vermez arkadaşlar. üstelik bonservis beklentileri olan bir adam.

muslera'ya zamanında cana + 6 milyon basmıştık. öyle bir teklif lazım.

Zaha dripling becerisiyle iyi bir bağlantı oyuncusu olur bu sistemde.

Ekli dosyayı görüntüle 211889

Aynen Zaha çok önemli olacak hücumda. Ayrıca bu sistemin en büyük artısı 5 kişiyle hücum edip geride de eksik yakalanmaman. Kaliteli oyuncularla rakibi perişan edersin. Bunu uygulayabilmek için sadece tek bir ihtiyacımız kaldı. O da orta sahada Berkan yerine Kessie gibi ciğersiz güçlü mutant gibi bir oyuncu. Bu yüzden Kessie'yi çok istiyorum. Umarım en ufak şansımız varsa bile sonuna kadar zorlarız o şansı. Tabi yerli sınırı için de Uğurcan harika olur.

Aynen Zaha çok önemli olacak hücumda. Ayrıca bu sistemin en büyük artısı 5 kişiyle hücum edip geride de eksik yakalanmaman. Kaliteli oyuncularla rakibi perişan edersin. Bunu uygulayabilmek için sadece tek bir ihtiyacımız kaldı. O da orta sahada Berkan yerine Kessie gibi ciğersiz güçlü mutant gibi bir oyuncu. Bu yüzden Kessie'yi çok istiyorum. Umarım en ufak şansımız varsa bile sonuna kadar zorlarız o şansı. Tabi yerli sınırı için de Uğurcan harika olur.
8 numarada kalite elbet yükseltilmeli ama 8+3 gerçeği varken Berkan'a razıyım ben. Kaleye Uğurcan alınacaksa o zaman üst düzey 8 düşünülebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt