Nedim Tokuyucu
İmparator
bu sene o iş olmazsa seneye bence 4-5 mye çözecek kıvama gelirizUğurcan salak gibi kontrat uzatmış, kafa olsa uzatmazdi, şampiyon oldun, TS ile olayın bitti, her ayrılmadığı sene daha da dibe gidecek
bu sene o iş olmazsa seneye bence 4-5 mye çözecek kıvama gelirizUğurcan salak gibi kontrat uzatmış, kafa olsa uzatmazdi, şampiyon oldun, TS ile olayın bitti, her ayrılmadığı sene daha da dibe gidecek
Uğurcan için Yusuf+Günay önerelim.
Yunus'u da opsiyonsuz kiralayabiliriz.uğurcana ---> yusuf ( 2 yıl kiralık )+ miçö + 3 m euro makul gibi duruyor
bu saatten sonra çift haneli bonslara satmayı falan hayal etmesinler
Zaha kanat bek mi yapılmış ben mi yanlış görüyorum umarım bu sadece hücumdaki görünümdür
Haritasına bakalım broUğurcan için totem motto zart zort lütfen @Sergen Zeren
Kessie olabilir bu arada. Bence ilgileniyoruzdur hala.Fred ve Kessie ayarında bir adam ile final yapacaktır Erden başkan ...
+fred.midso ile mi geçireceğiz 3 kulvari.30 yaşındaki midsoyu beslemek doğru muYunus Nantes'a, Yusuf Trabzon'a,
Uğurcan, Kerem Demirbay ve Salih Özcan Galatasaray'a.
10 numara yerli operasyonu olur imho.
Uğurcan şart oğlu şart ya
3+2 oyun kurulumu. City'nin yaptığı gibi.Zaha kanat bek mi yapılmış ben mi yanlış görüyorum umarım bu sadece hücumdaki görünümdür
Uğurcan gelecek ya elli kere açıklardık günayı yoksa
8 numarada kalite elbet yükseltilmeli ama 8+3 gerçeği varken Berkan'a razıyım ben. Kaleye Uğurcan alınacaksa o zaman üst düzey 8 düşünülebilir.Aynen Zaha çok önemli olacak hücumda. Ayrıca bu sistemin en büyük artısı 5 kişiyle hücum edip geride de eksik yakalanmaman. Kaliteli oyuncularla rakibi perişan edersin. Bunu uygulayabilmek için sadece tek bir ihtiyacımız kaldı. O da orta sahada Berkan yerine Kessie gibi ciğersiz güçlü mutant gibi bir oyuncu. Bu yüzden Kessie'yi çok istiyorum. Umarım en ufak şansımız varsa bile sonuna kadar zorlarız o şansı. Tabi yerli sınırı için de Uğurcan harika olur.
Hem Kerem hem Salih gelse Midtsjö'yü yolcu ederiz. Fred mi gelir bilmem ama bir yabancı orta saha daha gelebilir o durumda.+fred.midso ile mi geçireceğiz 3 kulvari.30 yaşındaki midsoyu beslemek doğru mu
O zaman morutan zaten onlar gibi komik bi melankolik yapısı varkiralık oyuncu ile herif as kalecisini vermez arkadaşlar. üstelik bonservis beklentileri olan bir adam.
muslera'ya zamanında cana + 6 milyon basmıştık. öyle bir teklif lazım.