Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
İcardi mi o kız mıKafede şuan karşımda bir kız var. Zahayi unutturdu. Allah'ım neden bu kadar güzel kızlar yaratiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi mi o kız mıKafede şuan karşımda bir kız var. Zahayi unutturdu. Allah'ım neden bu kadar güzel kızlar yaratiyorsun
Ne içinson 24 dk
sıkıyo yine biseyler , 2 gün sonra drogbanın alakası olmadığı ortaya çıkar.
de ja vu
aynısını yine yapmıştı geçen yıl.
ben diyorum gsli muhabirler fazla sex hikayesi okuyor. öyküleştirmede üstlerine yok, beyinleri sulanmış çoğunun.
Oİcardi mi o kız mı
eyvallah reisKafede şuan karşımda bir kız var. Zahayi unutturdu. Allah'ım neden bu kadar güzel kızlar yaratiyorsun
Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav![]()
Zaha transferi imdadına yetişti dün. Vitesse ile kiralık sözleşmesini 18 Temmuz'da uzatan Kacper Kozlowski'yi yazmıştı. Arada kaynadı neyse ki.Melikşah'a yüklenilen dönemdeki birikme ve gerginlik yerini, uzay boşluğundaki sessizlik ve huzur hissine bıraktı.
En son 2008 çek cumhuriyeti maçında TV izledimBoykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav![]()
Alacagiz 3 tane tabiki
latin degilse boşKafede şuan karşımda bir kız var. Zahayi unutturdu. Allah'ım neden bu kadar güzel kızlar yaratiyorsun
mata + gomis massina zaha izlicez