Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurcan
boey - nelson - bardak - anjelinyo
toreyra - genduzi
zeniyola - zaha - kerem
icardi
ugurcani alsak yerli kuralini bizzat tayyip kaldirir hemen
cok büyük bir firsat var elimizde

sıkıyo yine biseyler , 2 gün sonra drogbanın alakası olmadığı ortaya çıkar.
de ja vu
aynısını yine yapmıştı geçen yıl.

ben diyorum gsli muhabirler fazla sex hikayesi okuyor. öyküleştirmede üstlerine yok, beyinleri sulanmış çoğunun.

Öyküleştirme dedin mi;

1690223571343.webp

Eline kimse su dökemez

Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav :D

Asporda da Gürcan zahayı fenere istemediğini anlatıyor. Falcaoya falan girdi. Götü çok fena yanmış

Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav :D
En son 2008 çek cumhuriyeti maçında TV izledim

Ne ağlıyorlar yav. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı Zaha kötüleyeni bile var. Dün dediğimiz gibi bu göt yanığı üfleyerek sönmez.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

matanin aldigi maasin biraz fazlasina zaha izlicez muhtemelen

Batu git Antep'e işte direkt oynarsın yaw. Seni öyle kolay oynatmazlar her yerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt