Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5i sponsorlardan, 10,5 bizden cikacakmis renkdas
Benim anladigim imza parasi 7.5 sponsorlar tarafindan cash ödenecek. Biz 3 sene icinde 15.5 ödicez toplam5i sponsorlardan, 10,5 bizden cikacakmis renkdas
Yaşı çok genç, iyi bir gelişim ortamı sunduk mu dersen o da yok ama yaşına göre çok üst düzey kesinlikle. Gelişime açık yanları var ama bence gelişemeyecek yanları da var.Pas(orta) ve şut noktasında da kendini geliştirmesi gerekiyor. Çaprazdan vuruşlarının çoğu dağa taşa. Orta isabet oranı da belirli bir seviyenin altında. Yaşı itibariyle de bunları yapabilir. Ancak henüz eksikleri olduğunu da görmek gerekiyor. Son adamken riskli oynayabiliyor yine. Onun dışında bizim için büyük şans oldu bu gelişimi ve kendini bulup göstermesi.
Bizim yönetimin muhabirlere sızdırdığı whatsapp grubu var büyük ihtimal fbdeki gibi. Serhan'la Nevzat aynı twittleri attılar aşağı yukarı. Sonra horsezat sildi
Hiç canını sıkma o dönemki kadar transfer ettiği adamlardan bihaber bir teknik ekip yok şu an. O adamların hepsi 6 numaraydı. İşin acı tarafı teknik ekip bunun 6 ay sonra ancak farkına varabildi.Beyler Seri Nzonzi Lemina sezonu gibi patlar miyiz diye endişe duyuyorum takım şu an bana bir dengesiz geliyor niye acaba yav
Yoo gayet farkindalardi. Bilerek öyle alındı.Hiç canını sıkma o dönemki kadar transfer ettiği adamlardan bihaber bir teknik ekip yok şu an. O adamların hepsi 6 numaraydı. İşin acı tarafı teknik ekip bunun 6 ay sonra ancak farkına varabildi.
yarın maçımız var çok çabuk anlarz dengeyiBeyler Seri Nzonzi Lemina sezonu gibi patlar miyiz diye endişe duyuyorum takım şu an bana bir dengesiz geliyor niye acaba yav