- 3 Temmuz 2012
- 139.152
- 87.689
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund Sabitzer’i Dahoud yerine aldıysa rotasyonda tutabilirler.Dortmund istatistiklerine baktım; ÖL pozisyonu için Emre Can ön planda görünüyor ve sözleşmesini yakın zamanda uzattılar. Salih Özcan da ÖL ve zaman zaman CM oynamış ki oraya ciddi maliyetle Sabitzer' i transfer ettiler. Kadro planlamalarında fazla önem atfetmiyorlarsa Salih Özcan' ı gönderebilirler. Demirbay için konuşulan rakamların biraz üstüne bonservisiyle, olmadı zorunlu olmayan yüksek bir opsiyonla kiralık olarak yoklanmalı...
Yerli olarak en tatmin edici transferlerin Uğurcan ve -belki- Salih olacağı kanaatindeyim. Forumda onca Almancı var, direkt sordum; Dortmund' daki itibarı nedir, kendisi TR ye gelmek ister mi, filan diye cevap veren çıkmadı nedense?..
Niye hepsini aynı anda sahaya sürdüler o zaman. Seri tek başına 6 'ya geçti de öyle biraz top oynadı takım bu duruma da sakatlıklar falan sbebp oldu. Bilerek alınan oyuncular tesadüf eseri mi doğru şekilde oynar.Yoo gayet farkindalardi. Bilerek öyle alındı.
sağlam bi videoyla açıklayacağız belli

Florya’da sahada Zaha’nın etrafında dönen kamerayla çekilmiş bir video değildir umarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaşı çok genç, iyi bir gelişim ortamı sunduk mu dersen o da yok ama yaşına göre çok üst düzey kesinlikle. Gelişime açık yanları var ama bence gelişemeyecek yanları da var.
Paslarının çok gelişeceğini sanmıyorum zira asla denge beki olamaz ama orta kalitesi bariz artıyor, şutları da kesinlikle iyi.
World class olamaz belki ama onun bir tık altı kesinlikle olası. En önemli olayı fizik ama, ligde ciddi üstünlük kuruyor.
Mesela topla Rosier daha iyi ama Boey fiziğiyle onun önünde ki Rosier de potansiyel gözüyle bakılan bir adammış Sporting dönemi.