Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dekoratif olarak begenip almıştır.
hayranı mı olması lazım.
bende de iron maiden tişörtü var bir tane şarkısını bilmem.
herşeye atarlanma atarlı şirin.
Çok düşük renktaşım normal bir zorlamada bile olabilir sporcu olmayan 2-3 aya toparlar ama futtbolcu 1-2 arasi
sen miydin lan o hahaçok acayip bir cahilsin![]()
bize ne sponsorlar düşünsün13 Mayista sakatlandi. Düzelmesi 3 ayi geciyor o zaman. Ve üstelik ayni yerden son 5 senede 6 kere sakatlanmis. Bu baya sorunlu bir durum degil mi? Hele böyle asiri yatirim yaptigimiz adama.
Tam bilmiyorum ama mutlaka Bakambu eklenecektir. Sanırım 2 ekleme yapabiliyorduk.2.ci maçta gelen transferlerimiz oynayabiliyor mu acaba.?
54 dk icinde bildirim gelmezse hayır2.ci maçta gelen transferlerimiz oynayabiliyor mu acaba.?
O.kadar yatırım yaptık ama hiç sağlık testine bakmadık raporları incelemedik sırf artistlik olsun diye aldık zahayı.Mantikli olun az amatör takım değiliz yöneticiler sağlık personelimiz emin olun sizden daha iyi biliyordur durumunu13 Mayista sakatlandi. Düzelmesi 3 ayi geciyor o zaman. Ve üstelik ayni yerden son 5 senede 6 kere sakatlanmis. Bu baya sorunlu bir durum degil mi? Hele böyle asiri yatirim yaptigimiz adama.
sen miydin lan o haha
ben caner zannettim onun tarzına benziyordu isme dikkat etmemiştim
neyse son satır hariç geçerli
fred ho