Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dekoratif olarak begenip almıştır.
hayranı mı olması lazım.
bende de iron maiden tişörtü var bir tane şarkısını bilmem.
herşeye atarlanma atarlı şirin.
Bu arada havaalanı görselindeki Prag, bence genç stoper Martin Vitik.
Nelsson giderse yerine onu çekebiliriz. Tabi Nelsson kadar maça çıkmamış ama acayip bir potansiyel.
![]()
Rice den gelen parayı eziyorlar bence iyi tercihGallagher zu West Ham
40 milyon paund
Nelsson gitmiyorsa hiçbir mantığı yok gelmemeli oldu da Nelsson gitti Ramos geldi diyelim Ramos, Abdulkerim sezonda toplam 13 gol atmazlarsa hiçbir şey bilmiyorum.
eksik olma renktaş ama benim kafam kaldırmaz öyle şeyleriSana bir Maiden şarkısını önereyim dedim ama nasıl bir şey seversin bilemedim.
*Sofyan
türk mü?Muhtemel Nelsson'un ayrılışına karşı Icardivari bir transferle stoper alacak olsanız kimi alırdınız?
Yanlış mesajdan alıntı yapmışsın ama anladımGSC Scout - # Martin Vitik
Martin Vitik Kulübü: Sparta Prag Yaş: 20 Uyruk: Çekya Mevki: Stoper Boy: 1,93 Kullandığı Ayak: Sağ Sözleşme Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2026 Transfermarkt Değeri: 2,50 mil. €www.gscimbom.com.tr
Her insan hayatında bir kez olsun fear of the dark şarkısına denk gelmiştirSana bir Maiden şarkısını önereyim dedim ama nasıl bir şey seversin bilemedim.
Soucek all rounder orta saha Gallagher 3lü orta sahanın tamamlayıcısı daha çok.Bu adam Soucekle ayni pozisyonda değil mi
biz dahil favori takımların her sene sürprizlerini çok defa gördük işi ciddiye almalı en iyi kadromuzla cıkmalıyız özellikle ortasahayı cözmemiz şart diger turda veya playoffta hızlı oynayan takımlar denk gelebilirRenktaş bence playoff da dahil çok rahat geçecez turları
Tek filtre Icardivari bir transfer olacak olmasıtürk mü?
Takımında dışlanan, yeterli süre bulamayan, kariyerli.Aslinda fake haber yaptirip Icardi iptal diyeceksin. Fenerliler iyice mutlu olduklarinda KAP gelecek![]()
O dün oldu aslında icardi New olds boy haberi çıktı bir yabancı kaynaktan tüm fenerli hesaplar paylaşmaya başladı haberi yarım saat sonra romano girdi haberi hevesleri kursaklarında kaldı.Aslinda fake haber yaptirip Icardi iptal diyeceksin. Fenerliler iyice mutlu olduklarinda KAP gelecek![]()