Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.592
- 11.444
- 1.838
Ah be abim... Yedek kaleci numarası almış. Bunu almamız lazım ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her insan hayatında bir kez olsun fear of the dark şarkısına denk gelmiştir
SERGEN ZEREN ÖZELLLL
Ekli dosyayı görüntüle 212040
fred 5 gundur evinde ve manchester kampına hala katılmadı
karısı brezilyada
telles ve ailesi ile kankalar
fulham masada yok
arap kulüplerinini ilgisi ise az
Zaha milli takimi birakti sanirim.Bu arada Afrika Kupası devre arasına geleceği için muhtemelen Zaha + Bakambu oynayamayacak Süper Kupada
zaira naraya bakıyom daha çokSergen milletin evini gözetlemeyi bırak dayak yiyeceksin birinden.
vardır elbet guzel sarkıları bu kadar insan sevdigine gore ama ben tarz olarak uzagım metal muzige.Hiç dinlemediysen "nasıl şeyler" olduğunu nerden biliyorsun ya, o zaman sana biraz açık fikirli olursan bir ihtimal sevebileceğin NİSPETEN kafa kaldıracak cinsten bir iki tane önereyim:
- Journeyman
- Como Estais Amigos
- Blood Brothers
- When The Wild Wind Blows (bu biraz ekstra uzun ama değer)
Şart değil elbet ama tişörtü giyerken ola ki biri sorarsa ben de bu şarkıları dinliyorum dersin belki ileride![]()

Evet, hatirladim. Nelson satilmamali + Torreira donmeli.. icardi de bir zahmet bu hafta gelsinGeçen sezon Roma'yı maymun ettiler Betis'i ellerinden kaçırdılar
Acayip tehlikeli bi takım
Orta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.
Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.
Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.
abi fred + bissouma olsun.midsö gitsinOrta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.
Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.
Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.
Commandante. Ama ben daha sexy isimlerin peşindeyim.fabian schar olabilir
Bu sefer forma tedarikçisi duyumu olsun24/25 yılı Castore x Galatasaray görmemiz olası.