Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
t25_kanaryadan-rashica-missil-297.jpg

Ah be abim... Yedek kaleci numarası almış. Bunu almamız lazım ya 😢

Orta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.

Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.

Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.

Bizim alacağımız 8 numara adam eksiltecek dribling yapacak üç beş tane de asist yapacak. Dünya kupasından izlediğim kadarı ile bunu yapacak adam Marsilya’da ki eleman. Hemen Guendouzi demeyin.

Bu eleman çok iyiydi.

Hiç dinlemediysen "nasıl şeyler" olduğunu nerden biliyorsun ya, o zaman sana biraz açık fikirli olursan bir ihtimal sevebileceğin NİSPETEN kafa kaldıracak cinsten bir iki tane önereyim:

- Journeyman
- Como Estais Amigos
- Blood Brothers
- When The Wild Wind Blows (bu biraz ekstra uzun ama değer)

Şart değil elbet ama tişörtü giyerken ola ki biri sorarsa ben de bu şarkıları dinliyorum dersin belki ileride :)
vardır elbet guzel sarkıları bu kadar insan sevdigine gore ama ben tarz olarak uzagım metal muzige.
ben de sana tişört önereyim.

Orta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.

Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.

Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.

Aradigimiz adam Halitin dedigi gibi

Azzedine Ounahi, fakat Marsilyada yapamadi.

belki kiralayabiliriz, dunya kupasinda muthisti

abi fred + bissouma olsun.midsö gitsin

Bu sefer forma tedarikçisi duyumu olsun :D 24/25 yılı Castore x Galatasaray görmemiz olası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt