Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afp_en_153e1202a52f5bf94e066499ef913f61397e5e71.jpg

Bacaklara gümledim. :red:

Şaka bir yana 2 hafta önce falan masonla @Okan Özkan bu adamı konuşmuştuk.

Sakatlandığı için geri planda kaldı. Marsilya orta alana bir de Kondagbia aldı belki kiralık çözebiliriz.

Haluk’la Gökhanın transfer dönemi yayınlar

60 dk türk futbolundaki saçmalıklara eleştiri

20 dk kendi aralarında ve moderatörleriyle ilgili goygoy ve atışlar

10 dk futbolcu ya da yönetici övme

15 dk gündeme ilişkin bilgi
En keyiflisi 20 dklık kısım zaten
Fark yarattıkları kesin

Olm ben bu klube asigiyim yaf... Gozlerim doldu 99-2000 yazi Kusadasi, Ingilizler ile yaptigim sohbet ve bize duyduklari muhtesem saygi... Ustune koyu Utrecht taraftari bir Hollandali bizi seviye olarak cok ustlerde anlatmasi hemen Super Kupa macinin sabahi "bence kazanabilirsiniz" demesi.. Simdi de bu PR ve ici dolu, gercek. Oyle tiriskadan degil cunku biliyoruz ki bizi cok cok iyi biliyorlar her acidan.

Gelatasiraey... Abi, bu nasil bir guzelliktir bizdeki yaf..

2 oglum var sukurler olsun, henuz 2 yasinda olan bile Cimbom bom diye bagiriyor gol attigimizda.. Digeri burada Hollandali, Ispanyol, Japon vs.. butun arkadaslarina hem Galatasaray'i ezberletti hemde Icardi hayrani yapti :)

Tesekkurler Cimbom'um ! B'tanesin sen... 1990'dan beri (6 yasim olmakta) gozumu futbola seninle actim.. Baba'dan ogrenmis olsakta, bagimiz asla degismedi tum cocukluk arkadaslarim o donemler ya bejeke ya da fenevliydi... Sonralari malum... Eze eze... Gurur dedikleri bu olsa gerek. Sira da hasret kaldigimiz yer, yarida biraktigimiz bir is var.. Geliyoruz !

1690234424321.png

Bu arada bu kadin Icardi icin bence Istanbul'a gelebilir ya da benzer bir video yaptirilabilir. Belki sonra lig sampiyonlugu vs icinde cagirilabilir. Simdiden biraz sinyal vermis :)

afp_en_153e1202a52f5bf94e066499ef913f61397e5e71.jpg

Bacaklara gümledim. :red:

Şaka bir yana 2 hafta önce falan masonla @Okan Özkan bu adamı konuşmuştuk.

Sakatlandığı için geri planda kaldı. Marsilya orta alana bir de Kondagbia aldı belki kiralık çözülebiliriz.

dunya kupasinda muthisti fakat marsilyada yapamadi

mental olarak nasil acaba o onemli,, bacaklar halledir,

Hangi mevkide oynuyor
Her mevkiye yazabiliriz üstad :D Şaka bir yana ilk sezon için çok iyi bir forma bekliyorum Castore ile anlaşma olur ise. Çünkü ellerinde ki en fazla taraftara sahip ve genel anlamda hype oluşturabilecek kulüp biz olacağız. Nike Elit ile devam edebilme ihtimali keşke olsa idi ama sanırım Nike ile devam etmeyeceğiz.

vardır elbet guzel sarkıları bu kadar insan sevdigine gore ama ben tarz olarak uzagım metal muzige.
ben de sana tişört önereyim.

Sen onlardan mısındır bilmem ama "kafam kaldırmaz" diyenler ekseriyetle metal müziği cıgıcıgıcıgı ve böğürtüden ibaret sanabiliyorlar maalesef, gerçekten de özellikle 2010'dan sonraki popüler işlerin ciddi kısmı da maalesef öyle denebilir, onların bence de çoğu çöp ama gerçekten "beste" "melodi" yani kısaca "müzik" olan rock-metal şarkıları da yok değil. Tabi yine bir distortion mevzusu, davullar vs sert bir sound oluyor o ayrı, ille seveceksin diye bir şey yok. Ben lafı geçmişken bir Iron Maiden fanı olarak naçizane önereyim dedim.

Tişört önerisine de açığım :)

Orta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.

Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.

Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.
Fred işi bence yem abi kâğıt üzerinde baktığımızdada ne kadar istesem de boy olayından doğru mantıklı durmuyor rakip kalecinin attığı topların hiç birini toparlayamayız fred ve Torreira ikilisi ile boy durumundan olayı o bölgeye mutlaka bir uzun lazım

Olm ben bu klube asigiyim yaf... Gozlerim dolgu 99-2000 yazi, Ingilizler ile yaptigim sohbet ve bize duyduklari muhtesem saygi... Ustune koyu Utrecht taraftari bir Hollandali bizi seviye olarak cok ustlerde anlatmasi.. Simdi de bu PR ve ici dolu, gercek. Oyle tiriskadan degil cunku biliyoruz ki bizi cok cok iyi biliyorlar her acidan.

Gelatasiraey... Abi, bu nasil bir guzelliktir bizdeki yaf..

2 oglum var sukurler olsun, henuz 2 yasinda olan bile Cimbom bom diye bagiriyor gol attigimizda.. Digeri burada Hollandali, Ispanyol, Japon vs.. butun arkadaslarina hem Galatasaray'i ezberletti hemde Icardi hayrani yapti :)

Tesekkurler Cimbom'um ! B'tanesin sen... 1990'dan beri (6 yasim olmakta) gozumu futbola seninle actim.. Baba'dan ogrenmis olsakta, bagimiz asla degismedi tum cocukluk arkadaslarim o donemler ya bejeke ya da fenevliydi... Sonralari malum... Eze eze... Gurur dedikleri bu olsa gerek. Sira da hasret kaldigimiz yer, yarida biraktigimiz bir is var.. Geliyoruz !

Ekli dosyayı görüntüle 212041

Bu arada bu kadin Icardi icin bence Istanbul'a gelebilir ya da benzer bir video yaptirilabilir. Belki sonra lig sampiyonlugu vs icinde cagirilabilir. Simdiden biraz sinyal vermis :)
Ben İcardi açıklamasının Fabrizio Romanoya yaptırılacağıni düşünüyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt