Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.607
- 10.370
- 1.688
pahaZaha ceza sahasında yapacağı cambazlıklarla en az 8 tane penaltı kazandırır diyorum. Türkiye'de ki stoperlerin hamle hızı düşünülürse bu sayı daha da fazla olabilir.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pahaZaha ceza sahasında yapacağı cambazlıklarla en az 8 tane penaltı kazandırır diyorum. Türkiye'de ki stoperlerin hamle hızı düşünülürse bu sayı daha da fazla olabilir.![]()
Fenerde olsa o sayi 16 olurduZaha ceza sahasında yapacağı cambazlıklarla en az 8 tane penaltı kazandırır diyorum. Türkiye'de ki stoperlerin hamle hızı düşünülürse bu sayı daha da fazla olabilir.![]()
Hepsinin vardan geri döneceğini ya da vara hiç gidilmeyeceğini sen de çok iyi biliyorsunZaha ceza sahasında yapacağı cambazlıklarla en az 8 tane penaltı kazandırır diyorum. Türkiye'de ki stoperlerin hamle hızı düşünülürse bu sayı daha da fazla olabilir.![]()
JWP yi alıp ablaya soylettirmemiz yok mu vallahi rüya gibi olurBu kadinda olabilir.. Videoyu birkez daha izledim gulumseyerek, Istanbul'a bir seyahat olacak gibi diyor sense olarak. Zaten duraksiyordaYa CL'ye katildigimiz gun ya Icardi yada bir baska EPL transferi ya da Sezon sonu sampiyonluk vs icin soz kesilmis
![]()
Aslında 4-3-3'ün merkez orta saha sol içinde oynayabilir ama first touch sıkıntılı
O yandan iyiki fenerin elinden aldikFenerde olsa o sayi 16 olurdu![]()
Kendi yerli Inıesta'mızı yaratsak yeter oyun görüşünü yükseltti, çevikliği müthiş ama ilk kontrolü düzgün yapsa harbiden bir seviye daha atlayabilir tabi first touch pek gelişmez gibi o yüzden zor.Kerem'i Iniesta yapıp Barça'ya vericez galiba![]()
Pek sanmıyorumZaha bazen çalım işini abartmiş, bunda küçük takimin kurtarıcısı olması rolü olabilir bizde daha kompakt oynar ...
buyuk takım oyuncusu olmayı ogrenir mi bu yastan sonra. adam hayatı boyunca palace da kume dusmemeye oynamıs.Zaha bazen çalım işini abartmiş, bunda küçük takimin kurtarıcısı olması rolü olabilir bizde daha kompakt oynar ...
Renkdaş bugüne kadar yaptığı zordu artık daha basit oynayabilir diye düşünüyorum... Ayrıca huylu huyundan vazgeçmez hani Arenada üst üste 2-3 calimda isteriz kendisinden ...buyuk takım oyuncusu olmayı ogrenir mi bu yastan sonra. adam hayatı boyunca palace da kume dusmemeye oynamıs.
Kendi yerli Inıesta'mızı yaratsak yeter oyun görüşünü yükseltti, çevikliği müthiş ama ilk kontrolü düzgün yapsa harbiden bir seviye daha atlayabilir.
Kafasını vermiş sağlıklı bir zaha ingilterede maç başı 7 dribbling yapıyorsa anadolu takımlarına karşı içinden geçer.Zaha ceza sahasında yapacağı cambazlıklarla en az 8 tane penaltı kazandırır diyorum. Türkiye'de ki stoperlerin hamle hızı düşünülürse bu sayı daha da fazla olabilir.![]()