Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Etine dolgun diyince Alexis Texas uygun olur bencebize etine dolgun, şut çeken ve çektiren bir alexis lazım
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etine dolgun diyince Alexis Texas uygun olur bencebize etine dolgun, şut çeken ve çektiren bir alexis lazım
Orta saha transferinde hamal olmasına dikkat etmek lazım, Fred bunu yapabilir ama fiziksel durumunu iyi anlamak lazım.
Hamal olmasını geçtim tempolu da olmalı. Bilinmez ama Sergio ligin en çok mesafe kateden orta sahalarından birisi ama ağır bir adam.
Dün de dedim önemli bir yapboz parçası açık, diğerlerini değerlendirmek de kötüleştirmek de elimizde an itibarıyle.
Dripling de önemli ama daha çok dar alan cambazlığı daha çok ilgimi çekiyor Valencia'ya bile dokunmaya korkuyorlardı Zaha bu işleri daha fena yapar topu kaptırır gibi gözükse de kaptırmaz fena yanıltır bu sayede kapanan takımların elleri ayaklarına dolaşır.Kafasını vermiş sağlıklı bir zaha ingilterede maç başı 7 dribbling yapıyorsa anadolu takımlarına karşı içinden geçer.
Zaha net gerekliydi onyekuru buruna Rodrigez sonrası bu tarz adamımız yoktu hiç takımda bizim genlerimizde her zaman birtane hızlı sol kanat ve 1 tane teknik kapasitesi yüksek çizgi oyuncusu oluyorZaha transferi müthiş oldu ama zanioluyu bile zar zor monte ettik . Zaha çok mu gerekliydi bilmiyorum. Ama bir yandan da geçen yıl kadro kalitesi ve çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Önemli olan oynamayan futbolcuları da mutlu ve formda tutmak yine başarırsak bunu rahat bir sampiyonluk gelir.
Ben İcardi açıklamasının Fabrizio Romanoya yaptırılacağıni düşünüyorum
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem den İniesta mi ? Böyle bir şey olabileceğini düşünen mi var ?Kerem'den Iniesta yaratmak namümkün bence gardaşlarım, dar alanda top sürmekle, açık alanda top sürmek bambaşka şeyler. Kerem dar alanda hızlı düşünüp iyi paslar atarak asist yapıyor ama bunu merkezde driblingle yapmak başka, kanattan içeri deplase olup yapmak bambaşka.
Keremin maksimumu bu bence belki biraz daha geliştirir kendini son vuruşlarını ve pas kapasitesini geliştirse üst düzeye çıkabilir bence o kumaş varFutbolcuların bir çok özelliği gelişir ama first touch çok zor gelişir hatta gelişmez.
Her gün 2 saat şut çalış, vücut pozisyonuyla oturtursun kas hafızasıyla iyi şutör olursun.
Pas çalış, iyi pasör olursun ama vizyon farklıdır saha görüşünü çok çalışsan da kazanamayabilirsin.
Buradaki mevzu yetenek değildir alt yapı eğitimidir, bazı alışkanlıkları değiştiremezsin. First touch da doğru vücut pozisyonu ve timingle alakalıdır.
Kısacası Kerem’in first touch’ı üst seviyeye çıkamamasındaki en önemli etmenlerden birisi. Berkan’ın da en büyük sorunu bu.
Yukarıda konusu geçmiş idi.Kerem den İniesta mi ? Böyle bir şey olabileceğini düşünen mi var ?
Hiç katılmıyorum ilk dokunuş da çok rahat geliştirebilir sadece durmadan çalışmak lazım Cantona gibi.Futbolcuların bir çok özelliği gelişir ama first touch çok zor gelişir hatta gelişmez.
Her gün 2 saat şut çalış, vücut pozisyonuyla oturtursun kas hafızasıyla iyi şutör olursun.
Pas çalış, iyi pasör olursun ama vizyon farklıdır saha görüşünü çok çalışsan da kazanamayabilirsin.
Buradaki mevzu yetenek değildir alt yapı eğitimidir, bazı alışkanlıkları değiştiremezsin. First touch da doğru vücut pozisyonu ve timingle alakalıdır.
Kısacası Kerem’in first touch’ı üst seviyeye çıkamamasındaki en önemli etmenlerden birisi. Berkan’ın da en büyük sorunu bu.
Mümkünatı yok iniesta dediğimiz adam dar alanda 3-4 kişi içinden topu çıkaran bi adam kereme 1-2 kişi sağlam bassın top kaybı yapıyor çok kontra yedirir bizeKerem den İniesta mi ? Böyle bir şey olabileceğini düşünen mi var ?