Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm ben bu klube asigiyim yaf... Gozlerim doldu 99-2000 yazi Kusadasi, Ingilizler ile yaptigim sohbet ve bize duyduklari muhtesem saygi... Ustune koyu Utrecht taraftari bir Hollandali bizi seviye olarak cok ustlerde anlatmasi hemen Super Kupa macinin sabahi "bence kazanabilirsiniz" demesi.. Simdi de bu PR ve ici dolu, gercek. Oyle tiriskadan degil cunku biliyoruz ki bizi cok cok iyi biliyorlar her acidan.

Gelatasiraey... Abi, bu nasil bir guzelliktir bizdeki yaf..

2 oglum var sukurler olsun, henuz 2 yasinda olan bile Cimbom bom diye bagiriyor gol attigimizda.. Digeri burada Hollandali, Ispanyol, Japon vs.. butun arkadaslarina hem Galatasaray'i ezberletti hemde Icardi hayrani yapti :)

Tesekkurler Cimbom'um ! B'tanesin sen... 1990'dan beri (6 yasim olmakta) gozumu futbola seninle actim.. Baba'dan ogrenmis olsakta, bagimiz asla degismedi tum cocukluk arkadaslarim o donemler ya bejeke ya da fenevliydi... Sonralari malum... Eze eze... Gurur dedikleri bu olsa gerek. Sira da hasret kaldigimiz yer, yarida biraktigimiz bir is var.. Geliyoruz !

Ekli dosyayı görüntüle 212041

Bu arada bu kadin Icardi icin bence Istanbul'a gelebilir ya da benzer bir video yaptirilabilir. Belki sonra lig sampiyonlugu vs icinde cagirilabilir. Simdiden biraz sinyal vermis :)

Ne alaka demeyin ama GS'nin yaşattığı his şudur. Ümit Aktan Manu deplasmanı 3. gol öncesi ve sonrası anlatımı. Tabi o yıllardaki Türk futbolu algısı ve beklentisini bilmek lazım tam anlamak için. Genç arkadaşlar özellikle sindire sindire okusun:

"...pallister'ın suratını gördünüz, hakan'ın presi ile bir hayli yoruldu. şimdi tugay yine, dörde dört, dörde dört gidiyor, dönemiyor ingilizler. tugay gidiyor, dörde dört! bir gol daha niye gelmesin? tugay yapma! top bizde! suat, 5 olduk, 6 olduk! nasıl yükleniyoruz, nasıl bir tempo! arif, şut pozisyonunda vuruyor... schmeichel, direk, gooool!!! gooool!!! gooool!!! gol gol gol, işte gol, işte türkiye, işte galatasaray!!! schmeichel, manchester united nerede? işte türk futbolu bu, işte şampiyonlar ligi bu. golü çağıra çağıra getirdik, çoğunu(?) isteye isteye getirdik! şimdi artık gönül rahatlığıyla ben de söyleyebilirim; sevgili seyirciler, inanın ağlamak istiyorum! böyle bir maçta, iki bin türkün şu anda sevincini, suratını görerek ağlamamak mümkün değil! sesim, bütün boğazım, bütün ses tellerim feda olsun bu takıma! bu bir zafer, bu tarihi bir gece! ve bu geceyi tgrt ekranlarında sizlerle yaşamaktan mutluluk duyuyorum. 20 senelik meslek hayatımda böylesine zevk, böylesine keyif görmedim!!! haydi galatasaray, haydi aslanlar!!! golün dakikasını bile not edemiyorum! 3-2 öndeyiz, 3-2(!) öndeyiz! bir dördüncü gol mü? kubilay, bravoo kubilay, kubilay... niye olmuyor? bir dördüncü niye olmuyor? o da olucak, o da olucak..."

Zahanın en büyük hatası izlerken nefret ettiğim iki premier lig takımından birisine aidiyet duymasıydı 78 verdiğinde Arsenal baskı yapmadi kulübüne gittiler Pepeyi aldılar aynı paraya (diğer nefret ettiğim takımda Burnley)

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Premier ligi o kadar izlemiyorum ama bziim için çok iyi oldu dönem başından beri yazıyordum çok istiyordum eziklere gitse üzülürdüm cidden

Zaha transferi müthiş oldu ama zanioluyu bile zar zor monte ettik . Zaha çok mu gerekliydi bilmiyorum. Ama bir yandan da geçen yıl kadro kalitesi ve çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Önemli olan oynamayan futbolcuları da mutlu ve formda tutmak yine başarırsak bunu rahat bir sampiyonluk gelir.
Ohom, bu sezon en az 60 mac yapacagimizi dusunursek gayet normal.

Hiç katılmıyorum ilk dokunuş da çok rahat geliştirebilir sadece durmadan çalışmak lazım Cantona gibi.
İdmanlarda belki, baskı altında saha içinde çok zor. Baskı altında bunları yapabilmek mesele zaten çünkü insanlar normalde yapabildiklerini orada yapamıyor.

Türkiye alt yapısından yetişip kontrolü iyi olan Ardalar var bir son dönemde bir de Cengiz. Bahsettiğin gibi olsa çok daha fazla örnek olurdu. Ha çalışmıyorlar diyorsan bilemem ama çalışıyorlardır.

Lo Celso falan gibi sert ve mücadeleci olsalar bile nerdeyse 8,5 gibi tanımlanan oyuncular kaldırabilir mi o yükü sence? Çünkü yorumcular falan müthiş olur diyorlar. Bana defansif olarak kaldırmaz orayı öyle bir adam gibi geliyor. Ya da ben Lo Celso'yu biraz yanlış tanıyorum.
Çok severim ama asla uymaz. İkili orta saha oynamışlığı bile var mıdır tartışılır.

Paredes çok daha uygun şu anki eksik noktaya.

İdmanlarda belki, baskı altında saha içinde çok zor. Baskı altında bunları yapabilmek mesele zaten çünkü insanlar normalde yapabildiklerini orada yapamıyor.

Türkiye alt yapısından yetişip kontrolü iyi olan Ardalar var bir son dönemde bir de Cengiz. Bahsettiğin gibi olsa çok daha fazla örnek olurdu. Ha çalışmıyorlar diyorsan bilemem ama çalışıyorlardır.
Bence Barış alperin yaptığı gibi bir ekip tutup kendi gelişimini ve eksiklerini belirleyen bile çok çok nadir. Şahsen keremin şut çalıştığı kadar ilk dokunuş çalıştığını düşünüyorum.

Olm ben bu klube asigiyim yaf... Gozlerim doldu 99-2000 yazi Kusadasi, Ingilizler ile yaptigim sohbet ve bize duyduklari muhtesem saygi... Ustune koyu Utrecht taraftari bir Hollandali bizi seviye olarak cok ustlerde anlatmasi hemen Super Kupa macinin sabahi "bence kazanabilirsiniz" demesi.. Simdi de bu PR ve ici dolu, gercek. Oyle tiriskadan degil cunku biliyoruz ki bizi cok cok iyi biliyorlar her acidan.

Gelatasiraey... Abi, bu nasil bir guzelliktir bizdeki yaf..

2 oglum var sukurler olsun, henuz 2 yasinda olan bile Cimbom bom diye bagiriyor gol attigimizda.. Digeri burada Hollandali, Ispanyol, Japon vs.. butun arkadaslarina hem Galatasaray'i ezberletti hemde Icardi hayrani yapti :)

Tesekkurler Cimbom'um ! B'tanesin sen... 1990'dan beri (6 yasim olmakta) gozumu futbola seninle actim.. Baba'dan ogrenmis olsakta, bagimiz asla degismedi tum cocukluk arkadaslarim o donemler ya bejeke ya da fenevliydi... Sonralari malum... Eze eze... Gurur dedikleri bu olsa gerek. Sira da hasret kaldigimiz yer, yarida biraktigimiz bir is var.. Geliyoruz !

Ekli dosyayı görüntüle 212041

Bu arada bu kadin Icardi icin bence Istanbul'a gelebilir ya da benzer bir video yaptirilabilir. Belki sonra lig sampiyonlugu vs icinde cagirilabilir. Simdiden biraz sinyal vermis :)
Nerede yaşıyorsun renktaş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt