Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashicanın çok cüzii miktara alınacağını düşünüyorum ben öyle bi yedeğede ihtiyaç var bize

Ne alaka demeyin ama GS'nin yaşattığı his şudur. Ümit Aktan Manu deplasmanı 3. gol öncesi ve sonrası anlatımı. Tabi o yıllardaki Türk futbolu algısı ve beklentisini bilmek lazım tam anlamak için. Genç arkadaşlar özellikle sindire sindire okusun:

Ekleme yapayim renkdasima...

Bu maci, az onceki o bir parca duygusal (forumdan af dileyerek biraz duygu yogunlugumu paylasmak istedim nacizane :) ) gonderimde bahsettigim bejekeli arkadaslarimin evinde izledim. Misafirlikteydik... Hasta ve koyu bejekeli bunlar.. O donemde gercekten iyilerdi... Ayni gun onlarinda maci vardi biraz saat farki var.. Malum o zamanlar evlerde tek TV durumu soz konusu... Bizim maci actik skor 2-0 olunca bunlar bir daha donmediler.. Sanirim Goteborg vs gibi bir Nordic/Kuzey Avrupa takimi ile oynuyorlardi yaniliyor olabilirim ustunden 30 sene gecmis malum :) Bunlar ezildiler ve kaybettiler sonra bizim maca gectik once 2-1 sonra 2-2 sonra 3-2... Boyle bir an'imdir.. Bunlarin rengi atti, sus pus :) Ben ve babam Cimbombom diye inletiyoruz evi, yer Aydin :) Arupa Fatihi oluverdik iste, tescili icin tabi bir 7 sene bekledik.. O gunu anlatmayayim... Hic uyumadim ki anlat anlat bitmez... Kupa aldik lan biz ! Hemde Avrupa'dan hemde Leeds'ten... Hemde Arsenal'den hemde Dortmuntdan...

geçen seneki kadar uyumlu bir takım olabileceğimizi düşünmüyorum maalesef kadro kalitesi artsa bile

11-12de de daha düşük profilli bir kadroyla 12-13ten çok daha iyi bir oyun oynamıştık mesela

geçen seneki kadar uyumlu bir takım olabileceğimizi düşünmüyorum maalesef kadro kalitesi artsa bile

11-12de de daha düşük profilli bir kadroyla 12-13ten çok daha iyi bir oyun oynamıştık mesela

1690236683586.webp

Katiliyorum renkdas ama sunu da ekleyelim lutfen. Bu klube kendisinde cok cok daha kariyerli ve ozel isimler geldi. Biri hatta takimda Icardi. Zaha bir ligin ikonik isimlerden ama kariyer olarak daha iyilerine sahip olduk. Bence kendisi de bu noktada bir hedef koymus.. Dogru yere dogru zamanda geldi... Buyuk isler yapacagiz Zaha ile bunu o da goruyor :)
O ligin en iyi forvetlerinden ve ülkesinin en büyük oyuncusu geldi bu takıma buna hiç şüphe yok Hagiyi falan saymıyorum bile burda esas olay yaşı adam prime haliyle geliyor gerçekten ülkeyi ve takımı severse savunmaların Zaha karşısında neler yaşayacağını düşünemiyorum bile

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Barış alperin yaptığı gibi bir ekip tutup kendi gelişimini ve eksiklerini belirleyen bile çok çok nadir. Şahsen keremin şut çalıştığı kadar ilk dokunuş çalıştığını düşünüyorum.
İşte maçta o hafıza oluşmuyor bence, Kerem’in ilk dokunuşuna en iyi ihtimalle vasat derim.

Barış da mesela geliştiriyor ama sınırlı, bir yerde tıkanacak. Fiziğini doğru kullanmayı öğrenmesi daha çok değer katıyor ona.

Bu biraz şey gibi, idmanda ya da maç öncesi herkes çatala asıyor ama maçta o 1-2 saniyede yapamıyorlar bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt