- 28 Temmuz 2019
- 46.895
- 47.481
- 3.633
Real Betis'ten Beyin Yakan Türk Dizisi Sahneli "Marc Bartra" Açıklaması
www.gscimbom.com.tr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salihi bize bırakırlar mı bilmem ama bence çok iyi oyuncu.Salih özcan optimum çözüm olmaz mı? Geçen sene hem şampiyonluğa oynadı hem de bütün şampiyonlar ligi maçlarında oynadı
Ne alaka demeyin ama GS'nin yaşattığı his şudur. Ümit Aktan Manu deplasmanı 3. gol öncesi ve sonrası anlatımı. Tabi o yıllardaki Türk futbolu algısı ve beklentisini bilmek lazım tam anlamak için. Genç arkadaşlar özellikle sindire sindire okusun:
4-4-2 oynarsa box to boxa dönüşebilir kesici özelliğide var temposuda varSalihi bize bırakırlar mı bilmem ama bence çok iyi oyuncu.
10 milyon falan çok fazla istiyor norwich, 5-6 milyona inerlerse alır bizimkilerAdam bize gelmeyi çok istiyor bence çünkü gelirse şampiyonlar liginde oynama imkanı var kalırsa championshipte oynayacak kötü durum
geçen seneki kadar uyumlu bir takım olabileceğimizi düşünmüyorum maalesef kadro kalitesi artsa bile
11-12de de daha düşük profilli bir kadroyla 12-13ten çok daha iyi bir oyun oynamıştık mesela
Morutan hariç beş kuruş kazanamayız gibi.Kiralık değilde satış olursa morutan mico cicaldaodan biraz para kazanmamız lazım artik
Daha iyi uyum olucak bence rdaşgeçen seneki kadar uyumlu bir takım olabileceğimizi düşünmüyorum maalesef kadro kalitesi artsa bile
11-12de de daha düşük profilli bir kadroyla 12-13ten çok daha iyi bir oyun oynamıştık mesela
Ouv hemşo, Amsterdamdan selamlar
O ligin en iyi forvetlerinden ve ülkesinin en büyük oyuncusu geldi bu takıma buna hiç şüphe yok Hagiyi falan saymıyorum bile burda esas olay yaşı adam prime haliyle geliyor gerçekten ülkeyi ve takımı severse savunmaların Zaha karşısında neler yaşayacağını düşünemiyorum bileKatiliyorum renkdas ama sunu da ekleyelim lutfen. Bu klube kendisinde cok cok daha kariyerli ve ozel isimler geldi. Biri hatta takimda Icardi. Zaha bir ligin ikonik isimlerden ama kariyer olarak daha iyilerine sahip olduk. Bence kendisi de bu noktada bir hedef koymus.. Dogru yere dogru zamanda geldi... Buyuk isler yapacagiz Zaha ile bunu o da goruyor![]()
Ouv hemşo, Amsterdamdan selamlar![]()
İşte maçta o hafıza oluşmuyor bence, Kerem’in ilk dokunuşuna en iyi ihtimalle vasat derim.Bence Barış alperin yaptığı gibi bir ekip tutup kendi gelişimini ve eksiklerini belirleyen bile çok çok nadir. Şahsen keremin şut çalıştığı kadar ilk dokunuş çalıştığını düşünüyorum.
Kerem-zaniolo-zaha sahada kağıt üzerindeki gibi uyumlu olmayabilir gibi geliyor niyeyse 3ü de çok deneyen adamlarDaha iyi uyum olucak bence rdaş
Bunlara yunusu da ekleyebiliriz, forma şansı bulamaz bizdeKiralık değilde satış olursa morutan mico cicaldaodan biraz para kazanmamız lazım artik