- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.424
- 2.233
Nöbet tutunca 645 sayfa olmus devam ediyor emre the Şans melegi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
27 ve 28 temmuzda ne olacak onu merak ediyorum,o gunlerde güzel gibiNöbet tutunca 645 sayfa olmus devam ediyor emre the Şans melegi![]()
Heis benim nöbetim Zahayla bitti mi diyorsun.Beni ilgilendirmez ahbert isterse okan buruk kendi oynasın
Nöbet tutunca 645 sayfa olmus devam ediyor emre the Şans melegi![]()
Ne oldu motfield ? mapustan çıkışını kutlarım.ne nobettesin
Melikşah için vakit daralıyor nöbetçi yargıçı aradık
Ne diuon teakanne nobettesin
Büyük ihtimal,o tarihlere de konar meliksah.ben yazdim halbuki,gelip astrolog dinçer güner kaynağım diyecek biliyorumMeliksah nedemis yine? 27 28 temmuz birseymi oluyormus?
Adını Google bakmadan doğru yazamadiginiz takımlara karşı oynayamayacak diye ne yangın yaptınız yaw. Zaha ve Bakambu haricinde dünya kadar para veriyoruz ztn mevcut topçulara. Bir zahmet mevcut vaziyetle elesinler.
Biraz önce "Fenerbahçe'den başka kimseye gelemez" derken, 1dk sonra haberi alalı da 20sn anca olmuşken oradan lafa "niye geçmiş olsun yaa, demek ki senin planlarında yoktu abi" diyen Pollyanna...
Planlarınızda olmadığı için 3 ay peşinde koştunuz![]()
e bu zaha sakatmış diyorlar ??
redondo hasan ve panter müthiş tipler
En aklı başında olanı Cango, gerçi onun da eskiden kalma kapıldığı bazı klasik Fenerbahçeli ilüzyonları var geçmişe dair, ama en azından Ali Koç'un göz boyamak dışında hiçbir plan programı olmadığını anlayan bir tek o var.