Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en akıllı che gibi

Hepsini ayırt edecek kadar dinleyemedim. Che hangisi bilmiyorum mesela. Ses tonları veya konuşma tarzları çok belirgin ayırt edilenler aklımda kaldı galiba sadece. Saydığımız üçü hariç neyi hangisi söyledi bilmeden dinledim şu ana kadar.

En aklı başında olanı Cango, gerçi onun da eskiden kalma kapıldığı bazı klasik Fenerbahçeli ilüzyonları var geçmişe dair, ama en azından Ali Koç'un göz boyamak dışında hiçbir plan programı olmadığını anlayan bir tek o var.

Dansozun teki, Tadic aciklandigi zaman canim baskanim diye geziyordu, ali koclu capsler falan atiyordu. Zahayi acikladik, yine buzdolabi moduna gecti.

Donek bunlar

Vakti olan zahanın gol ve asist yaptığı maçların özetini izlesin geniş özetini baba biz ne topçu almışız yaavv

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adını Google bakmadan doğru yazamadiginiz takımlara karşı oynayamayacak diye ne yangın yaptınız yaw. Zaha ve Bakambu haricinde dünya kadar para veriyoruz ztn mevcut topçulara. Bir zahmet mevcut vaziyetle elesinler.
cikuldau halil gomisle 2 sene önce barcelona avlıyorduk. Bazı şeyleri gereksiz abartıyoruz gibi ama hayırlısı

cikuldau halil gomisle 2 sene önce barcelona avlıyorduk. Bazı şeyleri gereksiz abartıyoruz gibi ama hayırlısı

Marsilyaya 4 attığımız kadro
Screenshot_2023-07-25-03-00-33-764_com.sofascore.results.webp

Cl gruplarına direk katılan takımlara baktım.Bizim seviyemizdeki takımlara denk gelirsek eğer gruptan çıkma şansımız yüksek görüyorum aksilik olmadığı sürece.Forvet ve defansları pek iyi değil ancak ortasahaları bizimkinden iyi.piyasada değeri bizimkine yakın olan takımların.İcardi zaha ve zaniolo gibi hücumcuları yok heriflerin.

Bugün maç sonu bı hareketlilik olabilir. Bugün günlerden dursun başkanımın meşhur salı günü ✈️

mert müldürü de kaparsak kuşlar futbol kulüplerini kapatsın

taraftarları tesisleri basar silahla

Bu 3 Turk oyuncu kurali isimizi cok bozacak. Aldigimiz yabanci oyunculardan sunlar hayatta yedek kalmayi kabul edemez ve zaten herkes onlari garanti 11 olarak gorur:
Icardi, Zaha, Zaniolo, Torreira, Boey, Nelsson, Angelinho
Yeri garanti Turk oyuncular:
Abdulkerim ve Kerem

Geriye 3. Turk oyuncuyu koyabilecek iki pozisyon kaliyor:
Kale ve orta saha.

Orta sahaya gene bir yildiz transfer edilecegi konusuluyor. Bu oyuncu da muhtemelen ligde yedek olmak icin gelmiyor.

Geriye bir tek kaleci pozisyonu kaliyor. Buyuk kaptani yedege gecmeye kim, nasil ikna edecek? Ayrica Ugurcan’i almadigimiz durumda lig Gunay ile biter mi?

Ben be isin icinden cikamadim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt