- 15 Nisan 2010
- 19.797
- 4.279
- 1.618
İcardi zaha tam hazır haline gelene kadar bakambu clde rakiplere saplayacaktır.
Traktör gibi adam zaten bu zeminlere de alışkındır Yunanistan’dan. Tam önelemelerde rakiplerin korkulu rüyası olacak topçu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi zaha tam hazır haline gelene kadar bakambu clde rakiplere saplayacaktır.
en akıllı che gibi
En aklı başında olanı Cango, gerçi onun da eskiden kalma kapıldığı bazı klasik Fenerbahçeli ilüzyonları var geçmişe dair, ama en azından Ali Koç'un göz boyamak dışında hiçbir plan programı olmadığını anlayan bir tek o var.
Bunlar neden bizden daha haberdar yaw Okan Buruk Londra ya gitmis Icardi ne zaman geliyormus Yani Bizim ulasamayacagimiz infolari biliyorlar sjjsjs
Dansozun teki, Tadic aciklandigi zaman canim baskanim diye geziyordu, ali koclu capsler falan atiyordu. Zahayi acikladik, yine buzdolabi moduna gecti.
Donek bunlar
Diyordu dün gece size uydum 2 hafta iyimser modla gezdim ama yok ben biliyorum bilmemne![]()
cikuldau halil gomisle 2 sene önce barcelona avlıyorduk. Bazı şeyleri gereksiz abartıyoruz gibi ama hayırlısıAdını Google bakmadan doğru yazamadiginiz takımlara karşı oynayamayacak diye ne yangın yaptınız yaw. Zaha ve Bakambu haricinde dünya kadar para veriyoruz ztn mevcut topçulara. Bir zahmet mevcut vaziyetle elesinler.
cikuldau halil gomisle 2 sene önce barcelona avlıyorduk. Bazı şeyleri gereksiz abartıyoruz gibi ama hayırlısı