Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur takıldığı bu cemaat işlerinde büyü falan mı öğendi acaba bu nasıl ikna etmektir arkadaş mantık dışı ...
Şöyle şeyler yazıp diğerlerine malzeme vermeyin.

40 yılda bir adam çıktı, işini doğru yapan. Geçmişte hepsi işini yanlış yaptığı için doğrunun arkasında bir iş aramaya gerek yok.

Oyuncuya hedef verirsen ve o hedef onu heyecanlandırırsa, gelir. Her şeyi geçtim çerez parasına da oynatmıyoruz kimseyi, Arabistan’da sıkıcı bir yaşamla gençliklerini harcayacaklarına Avrupa standartında maaşlarıyla bir hedef için savaşmayı anlatabilirsen niye gelmesin oyuncu.

nellson u tek basına değerlendirmenin yanı sıra abdülü de yukarılara çekme durumunu da değerlendirmek lazım. geçen sene nellsonun olmadığı maçta sezon bası olduğu gibi abdül dağıldı gitti. tam göbeği yanındakinide dahil toparlıyor adam. çok zor bulmak benzerini. girilecek risk değil şu sezon öncesi ne yapıp edip tutmak lazım.

Fenerbahçe, Milot Rashica için Norwich City'ye 8 Milyon Euro + bonus içeren teklif yaptı. (Sözcü)

nellson u tek basına değerlendirmenin yanı sıra abdülü de yukarılara çekme durumunu da değerlendirmek lazım. geçen sene nellsonun olmadığı maçta sezon bası olduğu gibi abdül dağıldı gitti. tam göbeği yanındakinide dahil toparlıyor adam. çok zor bulmak benzerini. girilecek risk değil şu sezon öncesi ne yapıp edip tutmak lazım.
kanka orta sahaya da transfer yaparsan takımın en zayıf halkası kim oluyor sence. dün emrah sormuştu bende sana sorayım.

Szalai bizde

Nelsson fenerde olsaydı geçen sene

Fener şampiyon olurdu

Başka da sözüm yok

O mala 12 veren kulübün ne futbol aklı ne hocası ne de gözlemcisi vardır

Union kolpalarını saldılar, hocaları tanımıyorum deyince Rogonbahçe üzerinden, rezalet sezonlar geçiren Hoffenheim’a transfer rekoruyla gönderdiler.

Baumgartner parası o mala mı harcanır
Geçen sezonunu izleyip de 12 küsur milyon euro Szalai'ye kim verir, benim aklım bunu almıyor. Hoffenheim - Fenerbahçe - Rogon üçgeninde neler neler oldu kim bilir. Union Berlin'de kesinlikle hocaya dayatılmaya çalışıldı yine Rogon bağlantısı ile ama hocaları delikanlı adammış çıktı basının önüne attı olayı ve kendini sıyırdı, sonrasında Rogon'un oyuncağı olan Hoffenheim'a satıldı, rezillik diz boyu, medyada ses yok.

Ama doğru Zaha kronik o daha önemli, tüh üç aydır Rogonbahçe'ye yazarken kronik değildi, son üç ayda ağır sakatlıklar geçirdi...

Cicaldau -> Yıldız 8
Midtsjö -> Regen Guenouzi/Gedson
Sergio -> Kamada
Batuhan -> Uğurcan/Günay
Dubois -> Mert Müldür
Metehan Baltacı (K) -> Waldemar Anton
Taylan -> Suat Serdar vb.
Morutan kalmalı. Rashica isteniyorsa iyi bir lige opsiyonsuz kiraya verilebilir.
Yusuf kalmalı. Hoca istemezse Kerem Demirbay vb.

kanka orta sahaya da transfer yaparsan takımın en zayıf halkası kim oluyor sence. dün emrah sormuştu bende sana sorayım.
isme göre bir şey söylemek erken bence ya. gene de söylemek gerekirse oynarsa oliviera olur. forvet arkasına birinini alırsak. yerli kuralından oynarsa berkan. kerem abdül berkan oynayacak bence. gerçi berkan da takım oyununda gayet iyi işler yapıyor yeterki sorumluluk üzerine kalmasın. bilemiyorum altan.

taş gibi kadro oldu vala kusur gözükmüyor kağıt üstünde. ama işleyiş ne olur göreceğiz.

isme göre bir şey söylemek erken bence ya. gene de söylemek gerekirse oynarsa oliviera olur. forvet arkasına birinini alırsak. yerli kuralından oynarsa berkan. kerem abdül berkan oynayacak bence.

taş gibi kadro oldu vala kusur gözükmüyor kağıt üstünde. ama işleyiş ne olur göreceğiz.
avrupada en zayıf halka apo olacak takımda.

lig için kaan oynasın stoperde nelssonun yerine sıkıntı çıkmaz

F106fsMXoAA6sEA

avrupada en zayıf halka apo olacak takımda.

lig için kaan oynasın stoperde nelssonun yerine sıkıntı çıkmaz
onu yapamayız bence. as oyuncuların hiçbirini kesmez lig dahil. muslera da kesilmeyecektir taa ki bırakana kadar. yerli muhabbetine birini feda edeceğiz oda oliviera olur bana kalırsa. abdülün sırıtacağını sanmıyorum. ayakları sağlam konsatrasyonu da yüksek olduğunda fişek gibi oynuyor.

geçen sene 11 imizi bulamadığımız için sacma sapan top oynuyorduk. oturunca 11 yükselişe geçtik. o yüzden ligde şu avrupada bu oynasın diyemeyiz. tercih de etmez bence okan hoca.

bide gitmek isteyen nellson u takımda tutacaksın ligde kenarda otur diyeceksin oda sacma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt