Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson profil olarak doğru örnek abi, keşke zamanında alınmış olsaydı. Şimdi muhtemelen daha kalitelisini alacağız oraya ama herkesin içinde ukde kaldı :)
valla ya toreira olmasa bu kadar oturmazdı içimize de toreiranın yanında neler yapabilirdi tahmin edebiliyorum. her yerde adam hücum savunma dripling. iyi bir takımda öyle işler yapardı ki of ki ne off. yaşı da genç dinamo gibi çalışırdı orta saha. konusu geçmiyor mudur acaba

uzaklarda aramaya gerek yok. sakatlanma riski min. ligi biliyor.

tamam iyi güzel de fred tamam iyi oyuncu icardi 30 zaha 30 fred 30 yaşında hepsiyle de 3 yıllık anlaştık. olivera var 31 e geldi kötü oyuncu mu gayet iyi oyuncu ama yaşından dolayı keşke gitse diyoruz. icardi ni ve zaha gibi oyuncuların bence yaşı önemli değil ama maaşları bizim lig için yüksek. orta saha ya genç 23 25 yaşında birini alsak potansiyelli kadro planlaması açısından daha mantıklı olur gibi.

hergüne bir zaha gif i ile gireceğim sanırım

Best Wilfried Zaha Skills GIFs | Gfycat

valla ya toreira olmasa bu kadar oturmazdı içimize de toreiranın yanında neler yapabilirdi tahmin edebiliyorum. her yerde adam hücum savunma dripling. iyi bir takımda öyle işler yapardı ki of ki ne off. yaşı da genç dinamo gibi çalışırdı orta saha. konusu geçmiyor mudur acaba

uzaklarda aramaya gerek yok. sakatlanma riski min. ligi biliyor.
Bence bizim kadar yönetimdeki bazı abilerin de içinde ukde kalmıştır ama sanmıyorum abi bu saatten sonra bir girişim olacağını. Rize, BJK tercihi kariyeri için çok yanlış bir kırılma yarattı.

Bence bizim kadar yönetimdeki bazı abilerin de içinde ukde kalmıştır ama sanmıyorum abi bu saatten sonra bir girişim olacağını. Rize, BJK tercihi kariyeri için çok yanlış bir kırılma yarattı.
bir insan bjk ye niye gider ki zaten ya. objektif oluyorum trden gs hariç bir takıma gitmezdim.

gedson olsa toreiranın yanında 2li orta sahayla oyna çift forvet çık maçlara. oof ligde ne atak oyanrız ha. ikisi süpürür zaten ortasahayı

gedson ibişi çok güzel giderdi toreiranın yanına kaç para ulan bi gedson

allah cezanı versin sizinde elmas. mal gibi alamadınız adamı 12 taksitle aldı bjk nerdeyse adamı
bir insan bjk ye niye gider ki zaten ya. objektif oluyorum trden gs hariç bir takıma gitmezdim.

Taşların yerine oturmasına son bir adım kaldı oda Rashica.

Dik durmaya devam eder, duruşunu bozmaz ve sonunda bize imza atar ise ki bunu istiyor.

Artık kazanabilecekleri değil savaş, arbede bile yok.

(Zaha'ya cevap vermek istiyorlar ama Rashica'nın pek umrunda değil, tekliflerini yukarı çektiler)
Kanka Fb ile ilgilenmiyoruz FRED vs bilgi yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt