Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.581
- 12.128
- 2.573
Reiz,açtığın tn başlığında ki tek mesajım ,hc konu açarsa zaha bize gelir idiHey oley
Wilfred zaha
Cimbombun çocuğu
Wilfred zaha

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reiz,açtığın tn başlığında ki tek mesajım ,hc konu açarsa zaha bize gelir idiHey oley
Wilfred zaha
Cimbombun çocuğu
Wilfred zaha
tfsi motor var herifte.
Jk'yi geçtim, R*ze'ye gitti. Ne günlerden geçtik, insan şu halimize inanamıyor.burak elmas o kadar kötü bir başkandı ki adam bjk ye gitti. Bunu bile becerdi saolsun
iki ayakta da çapraz bağ kopartıkdan sonra bu şekilde güçlendirmesi de doğalBu adama aşırı şişik falan diyorlar ama katılmıyorum. Çok kararında şu an kütlesi, üstelik sezon öncesindeyiz, daha da define olacaktır sezon başına kadar. Bundan daha ince olsa şu an oynadığı oyunu oynayamazdı da.
Belmas kazanirken cemiyettte RE re re Ra Ra Ra demeyi biliyordun hasan camJk'yi geçtim, R*ze'ye gitti. Ne günlerden geçtik, insan şu halimize inanamıyor.
töbe deAngelinho nün göbeği mi var
en iyi sen basarsın aslan serhanımBiz mi daha iyi basardık torreira gedson mu?
Önce alım sonra satımRashicanın gelmesi için Yunus-Yusuf-Morutanın gitmesi lazım bu arada çok şişiyo kadro aksi takdirde
Hey oley
Wilfred zaha
Cimbombun çocuğu
Wilfred zaha
Düşük bütçeli paredes gibi duruyorRacic nasıl topcu?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
193 boyu var, fiziksel anlamda direnç katar ama oyun tarzı nedir?Düşük bütçeli paredes gibi duruyor
Şu Lecce'li elemanı biz alsak Torreira 6 yerine 8 oynasa olmaz mı ya. Hem çok övüyorlar elemanı hem de videoları da iyi.
Sözleşmesinin son senesi. Morutan, Cica falan takasta veririz.