Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.108
- 8.495
- 2.368
Bakambu lisans çıkmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötüyü cagirmayalim. Bu kadar pozitif hava varken neden israrlar pesimist takılıyorsunuz anlamıyorum. Çıkın dolaşın denize girin gezin. Foruma ara verin birazZaha sakatlığı sorun yaratır mı renktas
sen niye böylesin olm yaZaha sakatlığı sorun yaratır mı renktas
ewt bunu alacaklar muht.Fenerbahçe, Adama Traore'nin maliyetini araştırmaya başladı.
(NTV Spor)
Alımı ve satımı aynı ana denk getiririz rashica için. Tanıdık adam Erden timurla arasındaki o güven bağı oluşmuşturSatış yapmadan hücum bölgesine ekstra bi transfer yapacağımızı düşünmüyorum.Rashica Zaha transferinden sonra bizi beklemek ister mi ondan da emin değilim.Şikeciler zorlarsa alabilir gibi geliyo bana Rashica'yı.Bizde oynadığının yarısını oynayamaz orda orası ayrı.
Kaynak?Cengiz fbde
10m üstü vermislerdir ins amin
Maalesef öyle düşünmüyorum. 4-4-2 kanatlarının en az 1'nin mümkünse 2 sinin ortasaha özellikli olması lazım. Mesela 11-12 Galatasaray'ı. Engin ve Emre Çolak 2 lisi. Bir sonraki sene yine ortasaha da Melo- Selçuk vardı ama kanatlara Amrabat falan geldi. Aynı oyunu oynayamadık. Aynı Presi yapamadık.Zaniolo yerine Rashica olsaydı bir prime selcuk ile 4 4 2 oynayabiliriz
Veya Zanioloya defans ogretirsen, ama o kolay degil
Zaha defans yapmasini bilen biri, 2 forvete koy Elmander tarz rol oynatmaya calis
Banlanmak istemiyorumKaynak?