Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu lisans çıkmış
IMG_8773.jpeg

Orta sahaya 20-25 yaş arası, ilerde satıp kar edebileceğimiz bir futbolcu alalım. Bu kadar iyi bir kadroyu mutlaka değerlendirmemiz lazım. Kimi koysan az çok yeteneği varsa parlar zaten.

Satış yapmadan hücum bölgesine ekstra bi transfer yapacağımızı düşünmüyorum.Rashica Zaha transferinden sonra bizi beklemek ister mi ondan da emin değilim.Şikeciler zorlarsa alabilir gibi geliyo bana Rashica'yı.Bizde oynadığının yarısını oynayamaz orda orası ayrı.
Alımı ve satımı aynı ana denk getiririz rashica için. Tanıdık adam Erden timurla arasındaki o güven bağı oluşmuştur

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo yerine Rashica olsaydı bir prime selcuk ile 4 4 2 oynayabiliriz

Veya Zanioloya defans ogretirsen, ama o kolay degil

Zaha defans yapmasini bilen biri, 2 forvete koy Elmander tarz rol oynatmaya calis
Maalesef öyle düşünmüyorum. 4-4-2 kanatlarının en az 1'nin mümkünse 2 sinin ortasaha özellikli olması lazım. Mesela 11-12 Galatasaray'ı. Engin ve Emre Çolak 2 lisi. Bir sonraki sene yine ortasaha da Melo- Selçuk vardı ama kanatlara Amrabat falan geldi. Aynı oyunu oynayamadık. Aynı Presi yapamadık.

Başarılı 4-4-2 formasyonuna en yakın örnek Emery'li Villarreal. UCL de Bayern ve Juveyi elediler gerisini sen düşün. 4-4-2 formasyonu ile. Ortasaha hattı ise Capoue, Lo Celso, Coquelin, Parejo hattından oluşuyordu. Lo Celso falan kanat oynuyordu 4-4-2 de. Üstelik beklerinin 1'i hücumcu Estupinan iken diğeri stoperden bozma Foyth idi.

Demem o ki 4-4-2 için formasyona özel oyuncular almak lazım. Bizdekilerle alakası yok

Cengiz mi kaldı yav? O bölgede çöp kontenjanında Mirfan vardı zaten. İyice çöplüğe dönecekler

Bu sene satılmaması gereken 2 adam var en başından beri nelsson ve torreira ,sanches vs gibi vasat heriflerle yerinde dolmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt