Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
Mbappe'nin takildigi hatun onlyfansci türk çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbappe'nin takildigi hatun onlyfansci türk çıkmış.
Günay/Uğurcan
Barış
Kazimcan
Kerem
Berkan
Kaan
Mert Müldür?
Yerli rotasyonunda en rahati biziz aslında fbnin yabancı kaleci alacağını varsayarsak
Biraz simardik cidden. Transferler iki gün gecikti diye yangın yapıyoruz yonetime
Ekli dosyayı görüntüle 212061
Bence üçüncü yerli dert edilmemeli. İyi yerlilerin olduğu sürece mutlaka biri oynar.Enteresan bir kadro kuruldu 6 veya 8 alınacak görünen o fred de paul gibi isimler geçiyor orayada sağlam birisi geliyo şimdi asıl soru 3.yerli kim olacak.apo ve kerem kesin muslera yı yerli olarak hiç bir kaleci kesemez yaşı ilerlemiş olsa bile
sağ da boey var giderse dubois var ortada nelson var o da kalıcı gibi
ortada toreira yanına fred desek veya ona yakın bir isim
Solda zaha sağda zanilo on numara kerem
Forvet Icardi
Bu senaryoda 3.yerli yüzde 90 oranında kazımcan gibi gözüküyor sakatlanmassa tabiî bu benim tahminim. angelinho çok iyi sol bek ama takım bu haliyle bile çok ofansif takım düzeyinde eğer ilk 11 e angelinhoyuda eklersek kim yapacak defansı ağalar.
artı angelinhonun ikili mücadelelerde çok fazla girmemesi zaten en dikkat çeken eksiği.
Burada Kazım angelinho kıyası yapmıyorum. Şu anda bir gerçek var o da yerli kuralı
Kazımcan defolari olabilir ama angelinhoya oranla ikili mucadelerleden hiç kaçmayan bir oyuncu. Bence bu çocuk o formayı alır yerli kuralı değişmez ise tabi
zorunlulukta olacak gibi
Okan hocaya allah kolaylık versin kimi oynatsa veya oynatmasa sorun çıkaracak kalibrede topçular var.
Izleyelim görelim.
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya olum hesabin ismine ayrı , editte Berkan in yaya toure olmasina ayrı koptum
şu kriz ortamında türkiyeye gelmek istemeyen yerli oyuncuda akıl yoktur.Cengiz TR'ye gelmek istemiyordu, bakalım ne yapacak. Marsilya 15 alır bu mallardan.
Yeni sezon kadro değerlendirmesi alalım? Yedek stoper lazım bence, Bonucci ve Ramos gibi bir tecrübe alabilsek keşke. 8'i düşünmüyorum, Erden Bey TR'ye gelebilecek en iyi isminde üstünde birisini alır zaten.Biraz simardik cidden. Transferler iki gün gecikti diye yangın yapıyoruz yonetime
Ekli dosyayı görüntüle 212061
İlkay gelseydi Avrupa'da kupa alırdık bir iki sene içinde. Sınır muhabbeti mide eksitse de kusursuza yakın bir kadro kurduk/kuruluyor. Acayip rahatım.Yeni sezon kadro değerlendirmesi alalım? Yedek stoper lazım bence, Bonucci ve Ramos gibi bir tecrübe alabilsek keşke. 8'i düşünmüyorum, Erden Bey TR'ye gelebilecek en iyi isminde üstünde birisini alır zaten.
Bu kadroda 4-4-2 oynayacaksak Melo-Selçuk değil, Okan-Suat yapmamız gerekiyor. Melo başka bir oyuncuydu. Real Madrid maçında belki stoperlerin toplamından daha fazla kafa topu almıştır kendi ceza sahamızın içinde..Okan hoca 4-4-2 istiyorsa elimizde melomuz var Selçuk bulmalıyız prime zamanındaki halini
berkan iyi bi takım oyuncusu. maksimumunda kullanıyor bence enerjisini sahada. hem mental hem fiziksel. her takımda olması gereken oyuncu tipi.Berkan'a çok gereksiz bir önyargı var ve bu beni artık çok rahatsız etmeye başladı.