Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir soru. Muslera sizce sakatlık vs olmazsa ne kadar süre alır bu sene? Ben Günay ya da gelecek yerli kalecinin baya oynayacağını düşünüyorum. Uğurcan gelirse Musleranin süreleri 1000dkdan bile aşağıda olabilir
uğurcan muslera ikna edilirse ilk 11 garantisiyle gelir bence ama günayın oynayacağını sanmıyorum

Boşver alsınlar cengizi Şuan yerli kanat olarak en iyi ikisi bizde Kerem ve Barış hatta yunusuda yaz en kalite yerli kanat oyuncuları bizde Şuan

Cengiz gelirse iyi transfer. Türk olması ayrıca iyi. Onların elinde iyi Türk yok nerdeyse öyle düşünün

sezona neden mi ümitli giriyoruz?

en iyi kaleci bizde: muslera
en iyi forvet bizde: Icardi
en iyi solbek bizde: Angelino
en iyi kanat bizde: Zaha
en iyi defans bizde: Nelsson
en iyi sagbek bizde: Boey
en iyi 6 numara bizde: Torreira
en iyi arka forvet bizde: Zaniolo
en iyi türk oyuncu bizde: Kerem

en iyi 8 numara loading??

Aslinda kerem cok akilli biri neden mac icinde strese giriyor top gelince anlamis degilim. Biraz sakin kalsa top kontrolü cok daha kolay olacak. Birazda kafa isi o olay. Aslinda o strese iki yildir taraftar da soktu onu cogu zaman haksiz elestiriyle. Neyse bu güzel gecen yildan sonra kendide rahatlamistir, artik level atlar.
Mevzu zaten baskı altında yapmaktır o işleri.

Oyuncuların idmanlarda yaptıklarını görsen bunu bu adam mı yapıyor dersin.

Bu resmi açıklamadan daha iyi değil mi:)
değil. dışarıdan olayları bilmeyen biri için evet. daha derli toplu standart sayılabilecek bir video ama,

ilk skysport un spiker telafuzunun beğenilmesi, bu kadar kısa sürede kadına ulasıp kısa video istenmesi, arada ali cabbar müziği, sonrasında olan var olmayan var müziğinin önünde uefa kupasıyla devam edilmesi derken kulübün açıkladığı baska boyut. müthiş iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt