Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 23.049
- 11.492
- 1.223
Palace taraftarı f5 lilere sövüyor zahanın yorumlarda uluslararası rezil camia ya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uğurcan muslera ikna edilirse ilk 11 garantisiyle gelir bence ama günayın oynayacağını sanmıyorumBir soru. Muslera sizce sakatlık vs olmazsa ne kadar süre alır bu sene? Ben Günay ya da gelecek yerli kalecinin baya oynayacağını düşünüyorum. Uğurcan gelirse Musleranin süreleri 1000dkdan bile aşağıda olabilir
Mane ve gnabry fb nin hangi ligde olduğunu biliyorlar mı acabaFb space önderi redondo ulaş cengiz transferi hakkında son noktayı koydu
Ekli dosyayı görüntüle 212063
Mevzu zaten baskı altında yapmaktır o işleri.Aslinda kerem cok akilli biri neden mac icinde strese giriyor top gelince anlamis degilim. Biraz sakin kalsa top kontrolü cok daha kolay olacak. Birazda kafa isi o olay. Aslinda o strese iki yildir taraftar da soktu onu cogu zaman haksiz elestiriyle. Neyse bu güzel gecen yildan sonra kendide rahatlamistir, artik level atlar.
Kadın uyumamış sabaha kadar story atmış bizle ilgili. İyi ki selam verdik haJo Wilson'a gösterdiğimiz ilgiden dolayı bütün SkySports muhabirleri aynı aksanla Galatasaray diyor. Yemin ediyorum milyon dolar döksen şöyle bir PR yaptıramazsın.
Hesabı kime verdinKötüyü cagirmayalim. Bu kadar pozitif hava varken neden israrlar pesimist takılıyorsunuz anlamıyorum. Çıkın dolaşın denize girin gezin. Foruma ara verin biraz
Birisi burada İskoç demişti ama bilmiyorum tam. British değil o kesin.İskoç,Galli falan mı bu kadın yav ? Oraların aksanına benziyor.
değil. dışarıdan olayları bilmeyen biri için evet. daha derli toplu standart sayılabilecek bir video ama,Bu resmi açıklamadan daha iyi değil mi![]()
Hasan Ali Kaldırımisa mı lan o