Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir soru. Muslera sizce sakatlık vs olmazsa ne kadar süre alır bu sene? Ben Günay ya da gelecek yerli kalecinin baya oynayacağını düşünüyorum. Uğurcan gelirse Musleranin süreleri 1000dkdan bile aşağıda olabilir
Valla hiicc sanmiyorum. Malesef muslera dokunulmaz gibi birsey

Yedek kalirsa sorunda cikarir

Musleranın olduğu yerde Muslera oynar.Uğurcan operasyonunu önümüzdeki sene yapmak lazım

Kim ne derse desin günayın hala aciklanmaması Uğurcan ihtimali olduğunu gösteriyor. Hikaye Batuhan kabul etmemiş gitmeyi felan günay zaten geçen sezonun ortasında belliydi istediğimiz yedek için. İlk plan olsa transferin ilk günü alırdık. O sadece Uğurcan olmaz ise b planı Muslera'nın yedeği olarak
Bence de günay ın açıklanmaması farklı bir plan olduğunun göstergesi...

başlarım uğurcana ya.. amma büyüttünüz şu kovayı. Adamın tek iyi oynadığı sezon şamp oldukları sezon. Onun dışında gerek lig gerek milli maçlarda kale yol geçen hanı gibi. Bjkdeki Mert bundan 10 kat daha iyi kalecidir.Yusuf ve Yunus bunun için heba edilmemeli. Alalalım Günayı işte. Şamp liginde oynayamıyorsa Batuhan yedek olur.

Motzu ver lan ozaman. Hazır Trabzonlu
Business Tips: Handshake Deals Shouldn't Be Official - Amir Khusyairi &  Associates

ugurcani alirsak yabanci siniri kesin kalkar

İdmanda Zaha'nın karşısında Boey oynar genelde. Boey Zaha ile oynaya oynaya Dünya'nın bir numaralı sağ bekine evrilebilir. Zaten ilk 10'da an itibariyle..

Fark kalmadı ;)

Boey - Zaniolo
Angelino - Zaha

Walker-Bernardo
Ake-Grealish

White-Saka
Zİncenko-Martinelli

Arnold-Gakpo
Robertson-Salah

Awb-Antony
Shaw-Sancho

James-Madueke
Chilwell-Sterling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt