Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla hiicc sanmiyorum. Malesef muslera dokunulmaz gibi birseyBir soru. Muslera sizce sakatlık vs olmazsa ne kadar süre alır bu sene? Ben Günay ya da gelecek yerli kalecinin baya oynayacağını düşünüyorum. Uğurcan gelirse Musleranin süreleri 1000dkdan bile aşağıda olabilir
anüse sürmekte bir sakınca var mıdır?Silverdin yahut hametan öneririm
İyice yedirerek uygulayın
Ezik kompleksli şeref yoksunu şikeciler sizi
Bence de günay ın açıklanmaması farklı bir plan olduğunun göstergesi...Kim ne derse desin günayın hala aciklanmaması Uğurcan ihtimali olduğunu gösteriyor. Hikaye Batuhan kabul etmemiş gitmeyi felan günay zaten geçen sezonun ortasında belliydi istediğimiz yedek için. İlk plan olsa transferin ilk günü alırdık. O sadece Uğurcan olmaz ise b planı Muslera'nın yedeği olarak
Berkanı gereksiz gömüyorlar ya gayet iyi süper lig için adamGolu veya asisti var bugun
LFF ormani maca hazir
Olursa acaip bir ihtimal gerçekleşir amaAdam büyük oyunu bozdu.
Uğurcan gelsin hangisi iyiyse o oynarMusleranın olduğu yerde Muslera oynar.Uğurcan operasyonunu önümüzdeki sene yapmak lazım
Neresini gördun?Sami Karakoçu bu kadar killi hayal etmemistim
Motzu ver lan ozaman. Hazır Trabzonlu
Vaaaaaaaaaaa
ugurcan 6-7 sene kaleyi kapatır gayet iyi kaleciYuh naptin yav. Kafa kafaya takas olsa bile üzülürüm
İdmanda Zaha'nın karşısında Boey oynar genelde. Boey Zaha ile oynaya oynaya Dünya'nın bir numaralı sağ bekine evrilebilir. Zaten ilk 10'da an itibariyle..