Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok değil değişmeli oynarız. Angel kazım degisikligi. Boey Kaan değişikliği. Torreira ve yanındaki yeni oyuncumuz yerine Berkan değişikliği. Ve kalede bazı maçlarda Muslera Günay degisikligi
Kaleci rotasyonu yapmak öyle kolay iş değil. Günay'a niye bu kadar güveniliyor anlam veremiyorum açıkçası.

Ben Uğurcan mutlaka alınsın demiyorum ki, illa yerli kaleci alınacaksa tek adres o gibi duruyor şimdilik çünkü bu seviyelerde oynayabilecek başka biri yok.

Kaleci rotasyonu yapmak öyle kolay iş değil. Günay'a niye bu kadar güveniliyor anlam veremiyorum açıkçası.

Ben Uğurcan mutlaka alınsın demiyorum ki, illa yerli kaleci alınacaksa tek adres o gibi duruyor şimdilik çünkü bu seviyelerde oynayabilecek başka biri yok.
Yav Muslera varken nasıl oynasın. Günay lig icin yeterlidir. İstatistiklerde en usttlerde gunay

Fenerbahçe, KAP: "Fenerbahçe Futbol A Takımının forma göğüs reklamında ve diğer muhtelif mecralarda OTOKOÇ markasının kullanılması konusunda Otokoç Otomotiv AŞ ile 2023/2024 sezonu için sözleşme bedeli 195.000.000 TL +KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca UEFA Konferans Ligi, TFF Süper Lig, TFF Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da gelen başarılar ile birlikte azami 46.500.000 TL net başarı primi ödenecektir."

Bence Babel tam yavşak ya.

Gördü ya Galatasaray - Zaha olayı Avrupa'da müthiş yankı yaptı hemen bu da atladı trene ilgi manyağı herif.

Madem Galatasaray en büyük takım diyecek kadar bilgilisin ne diye FT mi Şenol mu sorusunda Şenol diyorsun. FT dışında kimse oynatmazdı seni bizde, bir Torrent manyağı var işte o da g.t korkusundan oynattı bütün kariyerli adamları.

juventus linströmü alıyomuş ön tarafa hımmmm.ortasahaları da çok.rovella bize nasip olsa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt