- 6 Eylül 2014
- 83.388
- 56.904
- 4.283
Üstünü mu çıkardı naptı renkdas bu herifSami nin bu kadar kıllı olduğunu biliyor muydun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstünü mu çıkardı naptı renkdas bu herifSami nin bu kadar kıllı olduğunu biliyor muydun
Kaleci rotasyonu yapmak öyle kolay iş değil. Günay'a niye bu kadar güveniliyor anlam veremiyorum açıkçası.Yok değil değişmeli oynarız. Angel kazım degisikligi. Boey Kaan değişikliği. Torreira ve yanındaki yeni oyuncumuz yerine Berkan değişikliği. Ve kalede bazı maçlarda Muslera Günay degisikligi
%50 nude attiÜstünü mu çıkardı naptı renkdas bu herif
Elersek Barış'a 2 hafta saplarsın. Okey?Saplanmaya hazır ol o durumda.
Yav Muslera varken nasıl oynasın. Günay lig icin yeterlidir. İstatistiklerde en usttlerde gunayKaleci rotasyonu yapmak öyle kolay iş değil. Günay'a niye bu kadar güveniliyor anlam veremiyorum açıkçası.
Ben Uğurcan mutlaka alınsın demiyorum ki, illa yerli kaleci alınacaksa tek adres o gibi duruyor şimdilik çünkü bu seviyelerde oynayabilecek başka biri yok.
Zalgiris'e elenecek olmamız hususunda ki fikirlerin?
Millet kıllarına hayran kalmış diye yorumladım.16 bildirim var adam mı öldürdük
ilerleyen günlerde ismi Sami Yünlü olarak güncellenebilirKıllı Sami
Hayırdır berber misin kesecen miSaminin kılları hususundaki mesajı kacirdim
Paylasir misiniz
İki sokak üstümde oturuyorsun lan gel görSaminin kılları hususundaki mesajı kacirdim
Paylasir misiniz
juventus linströmü alıyomuş ön tarafa hımmmm.ortasahaları da çok.rovella bize nasip olsa keşke
Koç göğüs sponsorluğunu 6,5 milyon €'ya almış.