Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam Altay'ı motive edip orta saha hattını güçlendirirdim teknik direktör orada.

Djiku gibi ortalama isim yerine stopere Becao yanına 4'lü savunma becerisi olan yabancı bir stoper, iyi bir sol bek ve orta saha şarttı.

Szymanski fena değil ama üçlünün biri olur. Onun yerine çok iyi bir 6 numara alıp, ikinci orta sahaya daha uygun bir 8 numara almalıydılar.

Szymanski daha çok 10 numara gibi o yüzden halen düzgün 6 ve 8'leri yok.

Arao fena değildi ama bu sene bence salar. Crespo ise 1 senelik performans vermiş istikrarsız bir oyuncu. İrfan'ı 8'e çekecekler muhtemelen.

--------------XXX------------İrfan---------------

-Cengiz------------Szymanski---------Tadic----

--------------------Dzeko-------------------------

ya bu şekilde olur.

Ya da 3-5-2 gibi

----------------------Livakovic-----------------------

-----Djiku-----------Becao-------------Peres--------

--Ferdi------İrfan------------Arao-----------Tadic---

---------------------Szymanski------------------------

---------Batshuayi-------------Dzeko------------------

kadroları üçlüye daha uygun net şekilde. Sadece Tadic'in defansif desteği olmayacağı için o koridor Peres'e kalacak çokça. Ama yine biri kesik yiyecek buradan da yerli yok.

3-5-2 de Tadic'i oynattığın yer halis mi :)

Ulan biz nası bi milletiz yaw elin tv ingilterede ki spikerini bile şok ettik taraftar kazandık bağ kurduk. İşte böyle büyük kulüp oluyorsun samimiyet kuruyorsun herkes taraftarın oluyor. Hem pr oldu hemde o ablamızda artık bizim içinde uğraşır. Sürekli de denk geliyor istesek aşkın olayım falan çıkartamazdık

şu vaziyette yabancıların hiçbirini kesemezsin , helede o kadar yıllık maaş verirken ,
ikinci alternatif sadece bizim maçlarda panter kesilen Günay formation_25_07_2023%2014_55_36.jpg

yer konusunda sıkıntım var Yunus. dün bir arkadaş bir yer gösterdi ama karışık geldi, beceremedim. Varsa bildiğin bir yer söyle.
valla çok anlamam o işlerden ben kendim alıp mama veriyorum sokak hayvanlarına çoğu dolandırıcı olduğu için güvenmiyorum bilen vardır herhalde. Şu "konuşanlar" hep biyere bağış yaptırıyor orası iyi galiba.

Garip ya zar zor görüon herifi 2 dk başarısız üçlü sonra arabaya binio. Başka yerde olsa güzel olabilir de sivil havacılık denen yer olumsuz.

Ya abi birde karşılamaya gelen futbolcu zaten 5-10 saat yoldan gelmiş, elinde valiz/valizler.

Bir an önce gidip dinlenme peşinde.

İcardi gibi şova düşkün çıkmıyor her zaman futbolcular.

Bence sadece kiralık oynayıp, ertesi sezon bize katılan İcardi, Melo vb. bizi en az 1 sene tanımış isimler için karşılama olmalı. Ya da Sneijder, Drogba, Hagi vs ayarında olmadıkça gerek yok. Bu adamlar çalışıp geliyor bunlara :D

Bu uruguayli Liverpool takiminda da bir cok ilginc oyuncu vardi

F14ZheWWIAIC7dQ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt