Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üçlü yapılmamalı ya
hakkaten olmuyor
yeni gelen adam da bilmiyor
şık görüntüler ortaya çıkmıyor
Tamam , sen öyle diyorsan.@Yiğit Karagöz e et ahbert
Ben olsam Altay'ı motive edip orta saha hattını güçlendirirdim teknik direktör orada.
Djiku gibi ortalama isim yerine stopere Becao yanına 4'lü savunma becerisi olan yabancı bir stoper, iyi bir sol bek ve orta saha şarttı.
Szymanski fena değil ama üçlünün biri olur. Onun yerine çok iyi bir 6 numara alıp, ikinci orta sahaya daha uygun bir 8 numara almalıydılar.
Szymanski daha çok 10 numara gibi o yüzden halen düzgün 6 ve 8'leri yok.
Arao fena değildi ama bu sene bence salar. Crespo ise 1 senelik performans vermiş istikrarsız bir oyuncu. İrfan'ı 8'e çekecekler muhtemelen.
--------------XXX------------İrfan---------------
-Cengiz------------Szymanski---------Tadic----
--------------------Dzeko-------------------------
ya bu şekilde olur.
Ya da 3-5-2 gibi
----------------------Livakovic-----------------------
-----Djiku-----------Becao-------------Peres--------
--Ferdi------İrfan------------Arao-----------Tadic---
---------------------Szymanski------------------------
---------Batshuayi-------------Dzeko------------------
kadroları üçlüye daha uygun net şekilde. Sadece Tadic'in defansif desteği olmayacağı için o koridor Peres'e kalacak çokça. Ama yine biri kesik yiyecek buradan da yerli yok.
yer konusunda sıkıntım var Yunus. dün bir arkadaş bir yer gösterdi ama karışık geldi, beceremedim. Varsa bildiğin bir yer söyle.Bu arada takip edemedim @Emrah Duvar Mama alıyordu karar verildi mi yer konusunda ?
valla çok anlamam o işlerden ben kendim alıp mama veriyorum sokak hayvanlarına çoğu dolandırıcı olduğu için güvenmiyorum bilen vardır herhalde. Şu "konuşanlar" hep biyere bağış yaptırıyor orası iyi galiba.yer konusunda sıkıntım var Yunus. dün bir arkadaş bir yer gösterdi ama karışık geldi, beceremedim. Varsa bildiğin bir yer söyle.
Garip ya zar zor görüon herifi 2 dk başarısız üçlü sonra arabaya binio. Başka yerde olsa güzel olabilir de sivil havacılık denen yer olumsuz.
Konuşanlar kim?valla çok anlamam o işlerden ben kendim alıp mama veriyorum sokak hayvanlarına çoğu dolandırıcı olduğu için güvenmiyorum bilen vardır herhalde. Şu "konuşanlar" hep biyere bağış yaptırıyor orası iyi galiba.
"konuşanlar" diye program var Exxenn'de ondan bahsediyorumKonuşanlar kim?
pawguardsa yapayım deme sakın kankayer konusunda sıkıntım var Yunus. dün bir arkadaş bir yer gösterdi ama karışık geldi, beceremedim. Varsa bildiğin bir yer söyle.