Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500 post girmek, oyuncu oyuncu yermek , satılsın falan demek komik görünüyor.

Ancak..

Bunlardan daha komik görüneni sahadaki rezalete kılıf bulmaktır , bu kadarı hiçbir şartta olmaz. Aklı olan teknik ekip personeline de aklı olan futbolcuya da güzel bir tokat olmuştur. Rakip güçlü olsa tur da gitmişti.

Daha fazla uzatıp oyuncu ve teknik heyeti değersizleştirmenin anlamı yok.

Ikinci golu yiyince sevindin mi? Dogru söyle

ya benim gsliliğimin önünde diz çökerseniz
ben abdurrahim albayrak gibi adamım konu gs olunca öylede maç izlerim

siz kimsiniz yahu

gsye zarar veren kim varsa eleştiririm ben fatih hocayı bile sildim sırf gsye zarar veriyor diye

bırakın bu boş demagojileri

keremi oyundan cıkarmayı bilmeli hoca gerektiginde.müsemma göstermemeli fazla.burda turlarız tabiki ama moral bozuldu biraz.

2 ortasaha haberi salsınlar,neşemizi bulalım

Yav hala Felix diyorsun. Sen rotasyonu gördün mü bugün? Torreira yı diblendirmeyi gördün mü bugün? Ligde bundan farklı mı olacak. Zanioloyu satarsan al Felix i... Orta sahanın göbeği bomboş ama biz Felix istiyoruz.
Tamamini okumadan heralde 8 ile alakali yorum var. Sana saglam 10 no lazim felix griezman tarzinda. En büyük eksiginde bu sekizin yandinda. Nedeni? Set oyunun sifir cünkü 8 m€ takima karsi bile zorlaniyorsun. Sampiyon olduk tamam ama zafiyetimiz gecen sezondan beri devam ediyor. Oraya pasör kilit pas atan adam lazim yoksa böyle kapanan takimlar karsi cagresizlik devam eder. Kamp yorgunluk filan Tama ama baska hikaye.

Ben Okan hocaya laf etmiyorum. Oyun sistemi var. Ama bazı denyolar o sistemin bir parçası olmayı beceremiyorlar bir türlü.

Okan buruga kimse gitsin demiyo,yaptığı yanlışlar eleştiriliyor.elensek yangın o zaman olur,simdin yangın yok abartmayalim

Katılıyorum. Eleştiri olmak zorunda. Bugün Fener bu haldeyse biat kültürü sebebiyledir. Biz Galatasaray başarılı isek bu vasat altına tahammül edemeyen taraftar ve kongre üyeleri sebebiyledir. Hep destek tam destek kafası ile nah bir gram ileri gidilir. Sen Berkan'a 10 sene destek ver 10 sene sonra Berkan Kante mi olacak? Patrick Vieira mı çıkacak içinden? Mesela Yunus emekli olacak hala aynı Yunus. Sabri 20 sene oynadı bizden sonra REAL MADRIDE mi gitti? Burada Ömer Bayram övüldü yıllarca ya. Hani nerede şimdi? City'nin bekinde Haaland'a orta mı açıyor? KALİTELİ FUTBOLCULARA TAHAMMÜL EDİLİR.

Ulan bu ters ayaklı kanat olayından bana iflit geldi. Yunus ters ayaklı sürekli kapalı defansa doğru hareket ediyor. Zaniolo ters ayaklı sürekli kalabalığa giriyor. Bir tane düz ayaklı dibe inen kanat oyuncusu koyun da biraz caza sahasındaki kalabalığı boşaltsın.
Şunu tarif ediyorsun galiba milot-rashica-1662672527-91984.jpg

Karşı taraf hakikatten çok kalitesiz bir takım ama gerçekten biz ne oynadık anlamadım. Baştan aşağı tüm takım döküldü bugün. Orta saha en acil bölgemiz, birde nelsonla oturup konuşmamız lazım oynamak istemeyen hemen gitsin bu işin şakası yok. Milyon euroları harcıyoruz şampiyonlar ligine gideceğiz diye, bu şımarıklıkla hiçbir başarı gelmez

ya benim gsliliğimin önünde diz çökerseniz
ben abdurrahim albayrak gibi adamım konu gs olunca öylede maç izlerim

siz kimsiniz yahu

gsye zarar veren kim varsa eleştiririm ben fatih hocayı bile sildim sırf gsye zarar veriyor diye

bırakın bu boş demagojileri
La amma yukseldin. Bir soru sordum sadece, benim gsliligimin karsisinda senin gsliligin diz cöker tövbe ister moduna girdin🤣

Cik biraz hava al kendine gel. Bukadar gerilmeye gerek yok

Ben Okan hocaya laf etmiyorum. Oyun sistemi var. Ama bazı denyolar o sistemin bir parçası olmayı beceremiyorlar bir türlü.
bu macta yerleşim hatası vardı bolca,ve yanlıs 11 tercih ettti apacık.sistem falan yoktu.zaniolonun gol atması,belki hatrick yapması çok olası bi mactı.forvet mi,forvet arkası mı oynadı anlamadık.berkan ve yunusla,cıkarmadıgı keremle baya etkisizleştirdi takımı hoca

Rashica'nın önemi sadece hücum olarak değil ayrıca Boey'i de çok rahatlatıyor defansif yükünü azaltıyor. Bugün Rashica olsa eminim ki 2 gol değil en fazla 1 gol yerdik. 2 gol de sağ kanadımızdan geldi.

Hayır birde kendisi Samsun’a senede 10 gün falan geliyor.
Samsun mu Galatasaray mı kararı verecek olup ikisi de aynı parayı verse Samsun’u seçenin aklı yoktur zaten, birinde yardımcı oyuncusun en azından kafan rahat İstanbul’da yaşayacaksın, Avrupa’da maç yapacaksın ve belki de şampiyonluk havası alacaksın.
Ulan ben bize zaman zaman Samsun’da yaşanmaz diyorum herif arkasında başka olaylar var diyor.

Tamamini okumadan heralde 8 ile alakali yorum var. Sana saglam 10 no lazim felix griezman tarzinda. En büyük eksiginde bu sekizin yandinda. Nedeni? Set oyunun sifir cünkü 8 m€ takima karsi bile zorlaniyorsun. Sampiyon olduk tamam ama zafiyetimiz gecen sezondan beri devam ediyor. Oraya pasör kilit pas atan adam lazim yoksa böyle kapanan takimlar karsi cagresizlik devam eder. Kamp yorgunluk filan Tama ama baska hikaye.
Yahu lazı. Değil bana 10 numara falan.. 10 aldın 8 aldın. Ligdeki takımlar bu takımdan kötü mü? Her maç rotasyon deyip duruyorsun. Birmyeri kapatırken bir yerde açık veriyorsun. 10 a gerek yok oyun sistemin baskı pres yapmayan oyuncuyu kaldırmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt