Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu ve bir transfer için bilgi geçeyim.
Bakambunun uçağı slot sırası kaçırdığı için yeni sıra almak mecburiyetinde o yüzden uçak tamir edilse bile hemen uçamaz. Muhtemelen gece sorun çözülebilir. Bu arada İngiltere için bizimkiler Pazartesi günü için özel uçak ayarlaması yapmış. Bilginiz olsun.
Freddddddddddddd

Bizim muhabirler paso sallıyorlar ne güzel meslek haber yoksa salla gitsin tepki gelince de taraftara laf sok.

1 özel uçağın ingiltere gidip gelmesi ne kadar para tutuyordur merak ettim.

Bakambunun uçağı slot sırası kaçırdığı için yeni sıra almak mecburiyetinde o yüzden uçak tamir edilse bile hemen uçamaz. Muhtemelen gece sorun çözülebilir. Bu arada İngiltere için bizimkiler Pazartesi günü için özel uçak ayarlaması yapmış. Bilginiz olsun.

menejer mi getiriyoruz veya Oyuncu olma ihtimali var mi

Nike ve Adidas sık sık iyi forma yapmaz da diğer firmalar onlardan bin beter maalesef. Nike bence yine en iyisi. Kalma ihtimali varsa kalınmalı, sonra değişsin diye isteyen arkadaşlar çok üzülürler, bir endüstri ürünleri tasarımcısı olarak benden söylemesi.
Adidas'ın United ve Arsenal'e yaptığı ikinci formaları gördün mü.

Nike bunları bize yapsa millet ortalığı birbirine katardı. Nike iyidir iyi.

Puma'nın Fener'e Adidas'ın da yıllardır Beşiktaş'a yaptığı formaları görüyoruz. Nike dışında hoşnut olacağım tek tedarikçi New Balance olur en fazla. Ama onlar da Nike'ın verdiği parayı vermez bize bence.

thanks didimli levent agbim

Fredddddddd

Bu arada Eren Aydın'ın altyapıdan takım arkadaşı için "hakkında hayırlısı" mesajıyla kaçamak bir tebrik mesajı yayınlamasını taraftarın çok büyüttüğünü düşünüyorum. Tebrik beklenen bir durumda "hakkında hayırlısı" demek halk arasında genelde "tasvip etmiyorum veya çok da mantıklı bir iş olarak görmüyorum ama saygı duyarak tebrik ediyorum" imasıyla böyle yarım ağız bir tebrik gibi algılanır zaten. "Bravo kardeşim, arkandayım, eminim Türkiye'nin en büyük camiasında başarıdan başarıya koşacaksın" demiş gibi davranmanın alemi yok yani. Her şeye bu kadar celallenmenin alemi yok.

CoSfEyhWAAANlkF.png

Beyler takımın omurgasını geçen sene kurduk ve rekor puanla şampiyon olduk

bu sene de mi 65 transfer bekliyosunuz neye göre beğenmediniz bu transfer dönemini allah aşkına 2-3 nokta atışı gerekiyor ve yapılacak zaten
Geçen sezon başı Gomise borcluyuz yoksa hocanin ipini cekerlerdi ilk haftalardan son dk golleri olmasa. Takimi koruyoruz ama bizim zaten yıllardır tek sorunumuz yakaladigimizi atma oranimizin düşük olması.

İcardinin özel olayi şanssızlık oldu yoksa icardi suan antrenmanlara çıkıyor olsa kimse korkmazdi.

Ek olarak belirtmek isterim İcardi'ye yükleme yapilacak geldiğinde o yuzden ilk 4-5 hafta ben performans beklemiyorum kendisinden. Geç geldiği için katki vermeye başlaması da geç olacaktır.

Rakibi bozacak Rashica tarzı bir kanadimiz da yok mesela şuan. O yüzden üretkenlik de zayıflayabilir. Orta sahadaki sakatlik durumları ve belirsizlik de ortadayken herşey mükemmelmis gibi konuşamayiz.

Geçen sene rekor puanin bir sebebi de deprem. Bu sene havadan gelecek Bay haftası puanlari olmayacak. Sezonun sonunda her maçın ne kadar önemli olduğunu gördük. Ligin ilk haftalarinda olasi puan kayiplarini yasamazsak ilerde hep bize avantaj olur.

Saygilar renktas uzun bir yazi oldu kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt