- 2 Temmuz 2011
- 137.961
- 58.844
- 5.488
ya milli takım macları ayrı lig macları ayrı bence.muslera genc yasta italyada lazio gibi takımın kaleciliğini yapmıs.ochoa gibi bu liva gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antrenman olayı biraz garip senelerce antrenmanlarda şov yapan isimlerin sahada hiçbir şey yapmadığına şahit olduk.
yengeyi ve fredi takipteyim.dun gece arkadaşları ile bilgisayar oyunu oynuyodumanutd en kısa sürede kurtulmak istiyor fred'den, yüz yüze bi görüşme ayarlanmıştır bence
Geri sayfaları okuyalım hy nin müthiş postunu kaçırmışssın.Bizim muhabirler paso sallıyorlar ne güzel meslek haber yoksa salla gitsin tepki gelince de taraftara laf sok.
Gördüm onu 23 - 32 ters çevir 23 kafayı yediler.Geri sayfaları okuyalım hy nin müthiş postunu kaçırmışssın.
Livakovic'i umarım alırlar 10 m euro kaleye harcarlarsa orta sahaya kısarlar.
Çorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.
Hangi oyunyengeyi ve fredi takipteyim.dun gece arkadaşları ile bilgisayar oyunu oynuyodu

İsim yok zira yolcu listesi görünmez. Özel uçak olduğu için sadece bana gelen bilgi Pazartesi uçak gönderilmesi hususunda başvurulduğu yönünde.
Postuma bir haha rica ediyorumGördüm onu 23 - 32 ters çevir 23 kafayı yediler.

ben hiç bilgisayar oyunu bilmem,fmde oynamam o yüzden anlamıyorum.bilgisayarda silahlı bi herif vardı galibaHangi oyun
samilik bi durum yok.temmuz ayı ve yengec burcundan hayır gelmezSami döndü döneli işler kesat
Keşke yine banlansa