Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya milli takım macları ayrı lig macları ayrı bence.muslera genc yasta italyada lazio gibi takımın kaleciliğini yapmıs.ochoa gibi bu liva gelirse

manutd en kısa sürede kurtulmak istiyor fred'den, yüz yüze bi görüşme ayarlanmıştır bence

bu senenin gidişatını alacağımız orta sahalar belirler bence bu saatten sonra.. kerem alınacaksa bile çok iyi bir 8 ve 10 net gerekli.. torreira-sergio-mertens üçlüsü ile bu sene lig bile gitmez..

onana bjk kap geldi,görüşmelre baslanmıs

Çorum spor başkan yardımcısı çok yakın tanıdığım bir arkadaşım Eren Aydın'dan çok memnunuz diyor. Muhtemelen bizimkiler bıraksa Çorum da devam eder. Ayrıca arkadaşın anlattığına göre çocuk hakikaten çok yetenekli imiş.

Yani ben altyapı maçlarından videolarına, kısmen Çorum ve diğer kiralandığı takımdan videolarına baktığımda bariz bir yetenek görüyorum. Özellkle altyapıdaki videolarda çok ham denebilir ama cidden ilginç özellikli bir çocuk gibiydi. Çok yönlü gibi bir de; boyuna göre fena olmayan bir fizik var, fuleli koşular var, defans arkasına sarkma, az da olsa sırt dönük oyun, paslar, çift ayakla bitiricilik falan var gibi geliyor bana. Çok iddialı değilim bu tespitlerde alt tarafı 2-3 video izledim diye tabi, yanılıyorsun diyene saygı duyarım. Ama sözleşmesinin son senesiydi. Kiraya göndereceksek yenileyip göndermek lazım.

24 saattir fred ve monique yengeden hikaye yok:sopa:

İsim yok zira yolcu listesi görünmez. Özel uçak olduğu için sadece bana gelen bilgi Pazartesi uçak gönderilmesi hususunda başvurulduğu yönünde.

İsim senden beklemiyorum zaten de işte merak ettim kim olabilir İngiltere'den diye... Topçunun geleceği yer İngiltere olunca insan ufak da olsa bir heyecan yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt