Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY: "Galatasaray medyasına söylüyorum, insanların kafasını karıştırmayın."

adam tek twitle 10 senelik twit totalinden fazla reyting yaptı

Ortada hiçbir şey yokken muhabirler, duyumcular, kolpacılar aniden Kamada falan diye tweet atmaya başlayınca bana bizim alma ihtimalimizden çok rakiplerin alma ihtimalini düşünüyorum.

FB kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar vardı bir ara, şimdi de FB-BJK almak üzereyken GS'ye haber/duyum yazılan futbolcular var...

Adidas'ın United ve Arsenal'e yaptığı ikinci formaları gördün mü.

Nike bunları bize yapsa millet ortalığı birbirine katardı. Nike iyidir iyi.

Puma'nın Fener'e Adidas'ın da yıllardır Beşiktaş'a yaptığı formaları görüyoruz. Nike dışında hoşnut olacağım tek tedarikçi New Balance olur en fazla. Ama onlar da Nike'ın verdiği parayı vermez bize bence.
Kesinlikle tutarlılık yok ama atıyorum Arsenal iç saha harika mesela. Adidas ve Nike yine ara ara baya kült işler yapabiliyorlar. Gel gelelim bizi elite almaz Adidas, sanmıyorum. Nike'ta en tepe ekiplerden biriyiz. Bu tarz iş birlikleri statü getirir. Zaten herkesi memnun etmek imkansız. Bu sezonki iki formamızı beğenmiyor olsam da ( beyaz tarihimizin en kötü formalarından biri) Nike ile devam etmeliyiz. Diğer firmalara geçen büyük takımlar kısa süre sonra Adidas veya Nike'a döndü.

Peki orada, saminin kalbinin kırılma oranı yazıyor mu ? 🥲

michael-scott-crying.gif

yapılması gereken o zaten ya 8 ya 10 için

biraz bons verip yıllığı düşük tutmalıyız
Bende böyle istiyorum ama ismi geçen Karabec ve Baturina hariç de kimse almaz. 10 m euro + 1.5 m euro maaş = 16 m euro

Kamada 6 m euro 2.75 m euro imza parası = 17 m euro ya da bu tarz boşta olan bir isim olabilir illa Kamada'da olacak değil. Olmuyorsa da ilk seçeneğe döner scout transferi yaparım.

Ama ikisi arasında kalsam ikisinin de oluru olsa %100 Kamada'yı alırım hazır hale gelmiş oyun sistemine uygun diğeri her ne kadar potansiyel olsa bile ne vereceği belli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt